- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Silent77 #27294 üzenetére
Fable 2 egyértelműen. Egy szép mese az egész, kicsiknek, nagyoknak, egyaránt ajánlott.
Lehet benne kaszabolni, varázsolni, kincseket keresni, mini játékokat játszani (szerencsejáték, favágás, kovácsmunka stb.), házakat venni, házasodni, gonosznak lenni, jónak lenni, egyszóval rengeteg mindent csinálhatsz benne.És nagyon jó magyar fordítás van hozzá.
-
Djuree
félisten
válasz
Silent77 #27294 üzenetére
üdv.
hát diablo féle hacknslash rpg nincs box-ra.
ami hasonló és jó is az a too human (én nagy diablo-s vagyok, sacred2 nem annyira tetszett, diablo-khoz képest nagyon halvány), ha szeretik a diablo-t ez is fog nekik tetszeni sztemvannak még jó rpg-k de ahhoz kell a jó angol tudás. ott vannak a kotor-ok, mass effect, lost odyssey, fallout3 esetleg fable2 (asszem ez magyar).
biztos van még, nekem ennyi jutott eszembe, majd még más ír hozzá.
-
-kdM-
senior tag
válasz
Silent77 #26655 üzenetére
amikor boxon ramesz a media centerre kidob egy kodot amivel ossze lehet loni, de amikor megprobal csatlakozni akkor a pc-n elvileg feldob egy ablakot hogy csatlakozni akarnak
(ehez persze kell media center)nekem ezzel kapcsolatban olyan gondom lenne hogy gepen wmc-ben latok mkv fajlokat, a box-szal meg nem, mintha lattam volna mar itt megoldast, de nem talalom
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest