Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
-
DZs
senior tag
Terhelten és alap órajelen nem magas az az 58-60 fok, igaz lehet, hogy egy erősebb hűtő még hűtene rajta, de nem annyit, hogy érdemes lenne beruházni.
Ha játékhoz akarod húzni, akkor lesz gyorsulás, de nem jelentős, viszont húzva nagyon fog a kártya melegedni.
Nem tudom, a Bartont hány mhz-en járatod, de amikor fut a 3D Mark 2005, nézd a processzor részeknél az fps-t az első részekhez képest mennyire esik vissza. -
Speed®
titán
Nem önáltatás. az Omega driverek valóban nem a Markokra optimalizáltak, játékok alatt hivatottak egyenletesebb teljesítményt kicsikarni a karidból.
Az X800akon már sokat az újabb driverek nem segítenek, az X850XTPEmhez a 6.3mas Catalystra épülő Omegát használtam, sose volt gondom vele.. -
screwdriver
tag
Van egy gigabyte agp x800xt-m de most nem az van a gépben hanem egy x850xtpe.
x800xt - 3DM2005 5911p volt anno 1Gb ram 3@3,6 p4 proc mellett.
gyári hűtés elég csendes, én is rajtahagytam - de nem húztam vele.
a hőfokot nem írtam fel anno, de szvsz a tied jónak tűnik.
a mostani x850xt-vel már kicsit más a helyzet. ez gyári hűtővel hajszárító, és 95 fokig is felment. rátettem egy zalmant = halk, alapon 38-42 fok terhelve 55-60.
szerintem ennek kell a jobb hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest