Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Yettel topik
- Nokia N9 - az első mohikán
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Szerintem karácsonyoztak meg újévi lazulás, ráadásul a cégeknél az évkezdés sok adminisztrációval is jár. Persze ez hülyeség, nyilván ilyesmire vannak külön emberek, nem a fejlesztők foglalkoznak ezzel. Nem rossz ez a játék, de az interfész rettenetes, komolyan ilyen rossz UI-t keveset látni. Mondjuk soha nem jeleskedtek ebben, de ennél még az X3 Excel táblái is átláthatóbbak voltak.
Én még nem láttam Egosoft játékot félkésznél jobb állapotban kijönni. Innentől kell még szerintem 1-2 év, mire gatyábarázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest