- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Virág et. #24 üzenetére
''.és ez ugyanígy igaz a CRT-kre is, erről sem esett szó abban a topikban.''
Ezt ertem, de mivel egy TFT-s cikket linkeltem nem is lehetett szo a CRT-rol a hozzaszolasomban. Nem az volt a szandekom hogy osszehasonlitsam TFT es a CRT elonyeit es hatranyait, csak arrol, hogy egy errol szolo topic-ba belinkeltem egy cikket amely ujabb informaciokkal szolgal. Ha valakinek van egy link vagy egy CRT-rol szolo cikkrol nincs megtiltva a beszurasEn nem kerestem ilyen cikket az elobb emlitett okok miatt.
''Erre ne vegyél mérget. Ezeknek a tényleges tulajdonságairól szerintem kb. annyi ember tud....''
Lasd az elozo valaszt - nem TFT vs. CRT melyrehato osszemerese volt a hozzaszolas celja. Amugy majdnem 25e tagja van a PH!-nak - ha valaki akar irni errol egy cikket nincs megtiltva
''Ez az oldal kimaradt, bocs. Megkövetlek....''
Semmi gond - nem azert irom a valaszokat mert meg lennek sertodve vagy hasonlo, hanem azert hogy megertsd az allaspontomat. Azert kosz
''indenki a lehetőségei és az igényei szerint dönt. Én egy eléggé drága 19'' CRT-ről váltottam annak idején TFT-re......''
Nalam peldaul nem arrol van szo hogy nem engedhetnem meg maganek mondjuk kimenni holnap reggel es venni egy markas 17-es vagy 19-es TFT - nem is egetne le anyagilag a vasarlasArrol van szo, hogy nem latom gyakorlati ertelmet a valtasnak. Ahogy irtam szerettem volna, de akkor az olyan lenne mint mondjuk egy tipikus erzelmi alapon torteno vasarlas - nincs ra kimondottan szuksegem,de megveszem mert megengedhetem magamnak es jo erzesem lesz tole stb. - nem ilyen fajta vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest