- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
d900t
senior tag
válasz
kamikaze boci #112 üzenetére
nincs semmi baj, maradhat. Örülnék neki, ha a topik érintetlen maradna.
-
d900t
senior tag
válasz
kamikaze boci #92 üzenetére
Nos, itt vagyok. Én vagyok az az ember, aki nb.hu nevében nyilatkozhat.
Először is elnézést az adásszünetért, de az elmúlt két hétben sielni voltam, így nem nagyon tudtam netezni. Egy két alkalommal egy szállodai masinán ugyan belepiszkítottam a standard topikjaimba, de ez egy másik történet. Magát a topikot sem volt még időm végigolvasni.
Tegnap volt időm megnézni a kékfény riportját, végignézni és hallgatni a céges felvételeket, plusz futottam még egy tévés kört, hogy képben legyen. Jelenleg azon vagyok, hogy egy higgadt, mindenre kiterjedő választ adjak, kérnék még egy kis időt!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire elaszaladt a topik, úgy gondolom utólag senki sem lehet majd büszke rá. Addig is megkérek mindenkit, hogy próbáljon meg higgadt és értelmes hozzászólásokat megejteni.
Különösen kerülendőnek tartom a barátom-barátjával megesett rémtörténeteket, mert azok általában nem igazak.
A te történeted egyszerűbb, így prompt válaszolok:
A nb.hu új oldala nagyjából 4 éve üzemel. Az új siteon - szó szerint - nincs helye használt notebooknak, ezzel mindenki tisztában is van. Használt noteszt - mint bizományos darabot - kizárólag az Attila úti üzletünkben árultunk, de az is több, mint egy éve nem üzemel. Ezek a használt gépek az új nb.hu oldalán nem voltak fenn, mint említettem.
A bizományos noteszekről az eladásig nem töröltük a tartalmat, mert egyrészt be kellett mutatni működés közben, másrészt nem volt a mienk, így az üf. bármikor elvihette. A tartalmat eladáskor törölték az eladó kollégák.
Végigfutottam az Attila úti üzletben eladott Toshiba Tecra modelleket. Amit találtam, az 540CDT és 550CDT (Pentium I-200 16-32MB) és Tecra 8000 Pentium II-266 64MB felejtéssel. A masinák egy nagy cégtől lettek beszámítva és egy részükön még rajta volt a gyári windóz 98, ami ugye nem XP és nem warez - főképp, mert win98-at még nem kellett aktíválni.
Ezeken a gépeken nem nagyon fut az XP, gondolom ebben nincs vita köztünk.
Ráadásul az XP 2002 előtt még nem is létezett - nemhogy servicepack-, így a weben sem lehetett fenn.
Azt is írtad, hogy volt rajta matrica. Az XP esetében a matrica - COA label - maga a licensz. A COA-n olvasható számmal bármikor feltelepíthető egy legális XP, nem látom mire fel kellett volna rajta egy wareznek lenni.
Amennyiben úgy gondolod,, hogy érdemes feloldani a fenti anomáliákat, szívesen levelezek róla veled magánban, a végeredményt pedig szabadon közölhetet, ahol jól esik.
Egyszóval, kérnék még egy kis türelmet, amig az eredeti hozzászólásra a válasz elkészül. Igérem, hogy érdekes és tanulságos olvasmány lesz.
Miklósi Zsolt, ''d900t''
notebook.hu -
sbazsi
veterán
válasz
kamikaze boci #92 üzenetére
rajta maradt valszeg. használthoz nem jár oprendszer tudtommal. (lásd hp renew)
ha pedig a honlapon xp-vel hírdették, az a vásárló megtévesztése. fogyasztóvédelem.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest