- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
tomcs
őstag
win update csak a termekkulcsot nezi, nyelv nem erdekli.
en is raktam mar fel sokfele nyelvu xp-t ugyanazzal a (campus) corp kulccsal, es mindet jol frissitette. attol meg a jogtisztasagot a leirt licenszfeltetelek dontik el, campushoz pl engednek hasznalni barmilyen verziot es barmilyen nyelven. recovery cd-n biztos nincs a kod, mert azok a lemezek nem egyedileg keszulnek minden gephez. gondolom vhol van egy pici particio a gepeden, ahol csak ilyen infok, meg pl a gep hardvercuccaira vonatkozo infok lehetnek ha kellenek.
nekem samsung gepem van, annal pl ugy mukodik hogy van rajta egy particio aminek a vedelme kapcsolhato is a biosban, nem neztem mi van rajta de biztos nem teljes recovery mert ahoz ugy emlexem kicsi. van hozza nemet nyelvu recovery cd meg egy driver cd ami barmilyen nyelvre jo.
nekem elso dolgom volt lecserelni a nemet home-ot angol ampusosra, ezek utan a driver cd arra siman felpakolta az angol drivereket, amit kellett frissitettem es kesz
(egyebkent en nemetorszagbol rendeltem a gepem, gyakorlatilag nehany nap alatt megjott, vmilyen europai futarceg hozta de nem tudom ki. a gep eredeti doboza meg egy reteg dobozban volt, bosegesen kibelelve, es latszott hogy a tavolkeleti csomagolomunkas utan en ertem a gephez eloszor..)
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest