- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #49 üzenetére
ha nem érdekel a reakció, akkor ne szólj a másikhoz.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #47 üzenetére
azok szenvednek 99%-ban valami bug, hiba miatt akik azokat a beállításokat, lehetőségeket piszkálják, amik droidból jöttek át
értelmezz. tudom, nehéz.
segítek: van egy kis réteg, akiknél előjn valami bug. ennek a kis rétegnek a nagyon nagy része droidról váltó, vagy visszaváltó user, akik a droidon megszokott dolgaikat és működést próbálják előcsalni, és ezen funkciók valamelyike miatt bugba ütköznek. de "jó úton" halad az ios, még megnyitják az nfc fizetést, még bepakolnak pár tesreszabhatóságot, és pár éven belül droid lesz. Amúgy az állításod már ott is elbukik, hogy szerintem a droid sem bughalmaz. Csak én személy szerint több problémába futok bele, ha azt használom, ahogy az a neked linkelt válaszban is le van írva. btw nem is minden droidból átvett dolog bugos, ezt sem állítottam.
ha válaszolni szeretnél, adok neked egy különleges pennát.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #43 üzenetére
Nem, ne állíts valótlant kérlek.
csúnya dolog.
Ezt mondom, amit pont neked mondtam, csak biztos elkerülte a figyelmed.
-
joey04
titán
Nokia Symbian OS-e is képes volt.
nem is volt olyan stabil.
Ááá, azok nem cseszik szét az erőforrást
nem bizony.
reménytelenek vagytok, pedig csak annyit kéne megérteni, hogy az ios zártabb minden előnyével és hátrányával, a droid meg nyitott minden előnyével és hátrányával. ios-en is azok szenvednek 99%-ban valami bug, hiba miatt akik azokat a beállításokat, lehetőségeket piszkálják, amik droidból jöttek át, cook nagy nyitási terve miatt. almánál sem jobbak a programozók mint a kuglinál, ha ezt a rendszert is telepakolják lehetőségekkel és megnyitják, akkor csak skinben lesz különbség a droidhoz képest.
Nagyon értesz a programozáshoz, látom.
ha te ennyire értesz, akkor jelentkezz az almához vagy akár a kuglihoz.
-
joey04
titán
idén az alapfunciókat reszelték (hívás, üzenetek), ezek engem nem érdekelnek, de jól néznek ki. A journal érdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest