- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
G4RWIN #71313 üzenetére
A korlátozásokat a battle chest megvétele feloldja, szóval elég lett volna arra kivárni a 72 órát. De ha írsz supportnak, akkor általában aktiválják rögtön (ne kérdezd meg, hogy miért nem tudják ezt mindenképp azonnal). Legiont meg majd akkor tudod aktiválni, ha a battle chest aktív lett.
Lirion:
Ha valaki full casualba nyomul (max lfr), akkor persze kihagyhatóak. Ha viszont raidelsz guildben, akkor úgyis elvárás, hogy csináld őket, mert amúgy lemaradsz. -
G4RWIN
tag
válasz
G4RWIN #71284 üzenetére
Közben rájöttem, hogy ezzel a standard editon -nel vannak korlátozások: nem lehet ah -t használni, partyba invelni stb. ezért este gyors vettem egy legion eu cd kulcsot. Meg is próbáltam beregelni battle.net accountomhoz, viszont ott azt írja ki, hogy:
This account is already undergoing an upgrade. Please wait until the current upgrade is finished (up to 72 hours from the original request) before performing another upgrade.
Nem érkezett még be hozzájuk az alap csomag díja, ezért kell megvárnom ezt a 72 órát?
nem értem, hogy akkor minek nyomja mindenhol az ember képébe, hogy upgradeljem... -
Lirion
addikt
válasz
G4RWIN #71276 üzenetére
Ha a bc idejében eredeti szerveren toltad, akkor kell, hogy legyen egy régi accod, amit elvileg vhogy fel lehet venni a jelenleg működő battle.net accounthoz. Szerintem írj ezzel kapcsolatban egy ticketet és biztos több és pontosabb infót kapsz ezzel kapcsolatban, mint tőlem.
Ha sikerül, akkor az egykor bc-ig megvásárolt és aktivált játék működni fog egészen lvl 100-ig és úgy elég lenne csak a legiont megvenni.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
G4RWIN #71276 üzenetére
Ha csak startered van, akkor meg kell venni a legújabb WoW Battlechestet, utána meg a Legiont.
Tigerclaw: 840, hápeeeeeersze. Most lett meg a 811, nincs sok időm.
Ma pl. kimondottan jól jött, hogy a 825-ös quest reward 840-esre proccolt. Őszintén szólva nem izgat, hogy valakinek ez farewell epix, nekem időm nincs, nem skillem. Nem nagyképűségnek szántam, de régen komolyan raideltem, csak most már nem akarok, meg az idő is kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged