- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
Aktív témák
-
válasz
FireShadow #4036 üzenetére
nem kő aggódni, majd 5k-nál nyitom az újat
-
na lol bs még mindig nem megy
ciao: aha okésmég csak 15ös warriorom van nem ástam még bele magam a tankolás rejtelmeibe, ezt csak ugy megfigyeltem hallottam
-
hmm megpróbálom érthetően elmondani ami sztem nem fog sikerülni
na az aggro, az a mobokban a düh. a düh irántad. a mob mindig azt az embert fogja ütni akit legjobban utál, legnagyob az aggroja.
általában a tankon kell lennie az aggronak hogy őt üsse mert őt kell ütlegeltetni
az aggro minden támadással illetve csapat társ gyógyításával nő.
pl ha egy harcos megüt egy mobot és utána hátat fordít neki akkor egy ideig őt fogja ütni, ha a healer meg rágyogyit a harcosra és a mob ezáltal elkezdi ütni a papot akkor beszélünk aggro távételről ami nem jo a papnak mert hamar meghal
warriornak vannak aggro termetlő tulajdonságai, sunder armor a legjobb (asszem) shield bash stb stb.
nagy bossok előtt (mc stb) hagyni kell hogy a warrior építsen aggrot, feltegye a sunder armort és megutáltassa magát a mobbal, ezután jöhetnek a DD-k (damage dealerek) amge, hunter, rogue akik elkezdik ütni mint a veszett fene és meghal a mob
asszem röviden ennyi
ja a crit ütések nagyon egenraálnak agrot, ugyanigy a crrt heal is
faber megelőzött
[Szerkesztve] -
lál most van server shutdown
-
válasz
faber24 #3899 üzenetére
ja ez mondjuk igaz, de szerencsére nem sokan gondolkoznak így
ezt csak azért modnom, mert én sem teszek alacony fegyverre high enchantot, de bs-en van pár őrült (szerencsémre) hogy lvl30on kérnek enchantot, de persze ingyen csinálom csak vegye meg az alapanyagot -> skill fejlődés rulZ, 254-es most enchant skillem és elég nehéz vele fejlődni.
most fogok majd enchanted leather-t meg thorium bar-t csinálni. az jo árban is megy el most ahban ahogy első blikkre néztem meg most tudok még tőle fejlődni. -
igen, de hogy miért nem tudom húzni a patchet azt nem értem
pedig a downloader jo lenne, mert most megyek el ahol tudnám is huzni
esetleg ha valakinek lejönne a downloader az meg tudná osztani számomra? köszi
bár másik gondolatom. a legutolso patch 1.8.4 asszem volt vagy 30mb, lehet hogy az már az 1.9-es patch? vagy miért volt olyan nagy -
Warrioroknak is van elég enchant.
pl +staminák bracer-re cipőre, (libramként van nadrágra és fej-re)
akkor strength-ek ugyanigy, chest-re +100hp vagy +4all stat
fegyverre különböző high lvl enchantok, +15str, crusader( Permanently enchant a melee weapon so that often when attacking in melee it heals for 75 to 125 and increases Strength by 100 for 15 sec. )
lifestealing (életerő szívás) stb stb, elég sok van...
Anulu:
ezek a socketes tárgyak úgy néznek ki dio2-ben hogy vannak lukacskák a ruciban, ahova lehet drága köveket tenni, vagy rúnákat. pl volt olyan ruci amibe csak 1 hely volt, de volt amiben 6 is elfért.
a rúnák ha helyes sorrendben tetted be őket akkor egy rúnaszót alkottak és hatalmas bónuszt adtak. pl ilyet:
Heart of the Oak (4 Socketed Staves/Maces) Ko + Vex + Pul + Thul
+3 To All Skills
+40% Faster Cast Rate
+75% Damage To Demons
+100 To Attack Rating Against Demons
Adds 3-14 Cold Damage
7% Mana Stolen Per Hit
+1 To Blizzard (Sorceress Only)
+10 To Dexterity
Replenish Life +20
Increase Maximum Mana 15%
All Resistances +30-40 (varies)
Level 4 Oak Sage (25 Charges)
Level 14 Raven (60 Charges)
+50% Damage To Undead
a Ko Vex Pul Thul a rúnák és ebből lett a rúnaszó a Heart of the Oak
WoW-ban nemtom hogy miként lesznek ezek megoldva de én valami ilyesmire gondolok. -
az majd csak kiegben lesz a socket-es itemek mint dio2-ben.
itt csak büvölni lehet, egy cuccra egy enchant megy fel. de itt se lehet mindenre.
legs-re és head-re csak librom of ***** -okat lehet feltenni és ahhoz is kell sok minden még pluszba.
pl most mage-mnek akarom +150mana-t tenni sityakra, kell 30g, kell egy black diamond, egy valami ami brd-ben bopos item, meg egy blasted-es q reward, vmi rágogumi
50en még nem sok reményem van brd-re, de ráállok az ügyre hogy mehessek hamarosan -
Boldog és Epicekben gazdag Boldog Új Évet a ph Wow társadalmának
-
hmm akkor este buli lesz
ha már irl nem akkor legalább ingame -
válasz
killahdrums #3755 üzenetére
hmm, tegnap sokszor laggolt és lehet eddig bírta
-
steveetm:
megnéznéd nekem hordásoknál mennyibe kerül eye of flame? kettőhöz jutottam hozzá és egyiket el kéne passzolnom -
Boldog Karácsonyt minden Szövetségesnek és Hordásnak
-
-
hijnye de lassan enged be auth szerver
-
-
1.9ről tud valaki vmi infot? kijön még idén? mert akkor úgy kell időzítenem hogy le tudjam tölteni vhol szélessáv mellett
-
-
válasz
bélanéni #3512 üzenetére
a guild névre is keres, szóval ha pl beírod hogy kuka, akkor a kuka-tartalmú embereket és a kuka-tartalmú guildeket is kilistázza
de pl lehet máshogy is használni. ha mondjuk mentek instába és kell még egy valami kaszt. vagy keresel vmilyen kasztot, akkor beírod hogy /who priest és akkor a priestek kerülnek kilistázásra, de ezt lehet finomítani /who priest ironforge ilyenkor meg azokat a papokat listázza akik if-ben vannak, de pl lehet elwynn is akkor az elwynn forestben levőket látod.
asszem szintre is lehet keresni /who priest 32 lvl32es papok kerülnek listázásra.
szóval ilyen jo dolgokra jo a /who -
10k körül van aprogi abba nvan egy ingyen honap. utána havidij netes:
1hora - 12.99€
3hora - 11.99€/ho
6hora - 10.99€/ho
de a vga kevés lesz...volt egy csere kártyám, pont ilyen mint neked van. mx440 64mb-ás, és minden minimumon volt és fps 15 volt kinti területen. benn olyan 30-40... -
válasz
Wolverine #3450 üzenetére
if reptérre két helyen is fel lehet jutni, ebből csak egyiken tudok felmenni
mások meg a másikon mennek
dun morogh nyugati tengerpartján voltam, menethilből elusztam foka-mode-ban, de nem tudtam bemenni a hegyekbe
viszont egy elhagyott dokkot találtam.
a videot remélem holnap le tudom tölteni
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest