- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frem1790
őstag
Igen, aki a Wot-tal is játszik még az nyilván marad a Warplanesnél. Én is úgy hagytam itt, hogy először a Wot- ból léptem le, van benne valami 16-17000 csatám de már nagyon belefáradtam, meguntam. Elkezdtem a Warplanest de egy haver nagyon unszolt, hogy próbáljam ki a WT-t - aztán ott ragadtam.
Engem nagyon megfogott de tudjátok hogy van: kinek a pap, kinek a papné!
Három dolgot tudok kiemelni ami számomra döntő volt a WT mellett.
1.
Nem egy HP csíkra lövöldözök. Realisztikus sebzésmodell van: ha ellövöd valamelyik fontos modult, csűrőlapot, érezhetően megváltoznak a gépek repülési tulajdonságai. Ez nekem nagyon bejött, sokkal izgalmasabb a vadászat illetve a menekülés,mint mikor egy 10 HP-re lenyomott gép vígan vitézkedik tovább. Nagyon látványosan és tényleg elég realisztikusan sikerült ezt összehozni a fejlesztőknek.
2.
Ami sokáig visszatartott, hogy kipróbáljam végül nagyon megvett: egy csatába 4-5 vagy akár több gépet is bevihetsz. Azt mondtam míg nem próbáltam, hogy áááá, milyen már ez: kilőnek aztán jövök vissza - ez gáz! Hát tévedtem: hatalmas potenciál van benne. Egy meccsen belül játszhatsz vadásszal, attackerrel vagy bombázóval. Halál után azt viszed be amelyiket éppen megkívánja a helyzet. Arról nem is beszélve, hogy hányszor előfordulnak hosszú párharcok. Kilősz valakit és azt veszed észre, hogy bosszúért lihegve jön vissza - egyenesen téged keres. Kemény párbajokat szoktunk vívni, pláne mikor hasonló tudású játékosok akadnak így össze.
3.
Pár hete kaptam egy plecsnit meg egy rakat lóvét mellé mert kifulloztam a 200-ik gépet. Van még ezen kívül vagy 30-40 amiket még most repülök és nem fullosak. Ami a lényeg: ebből a kb 240 gépből akkor és abba ülök bele amikor és amelyikbe akarok, mert mindegyik ott áll a hangárban. Nem kell számolgatnom, hogy állok lóvéval, garázshellyel, melyik kedves gépemtől váljak meg féláron, hogy legyen hely meg pénz az újra. Nagyon nem mindegy!Persze itt sem habfehér minden, ebben a játékban is van sok hülyeség meg hiba, mint mindegyikben. Főleg a realistic módban, meg a tankokkal játszók panaszkodnak. A tankos részt nagyon nem sikerül rendbetenniük, nem tud felnőni a Wot-hoz, pedig nagyon jó lehetne...
Ja igen ez fontos: a fenti dolgokat én az árkád repülős részről írtam! Tankokkal meg realistic módban nem játszom. (A realistic repülős annyival másabb mint az árkád, hogy ott nincs célzásrásegítés, ha kifogy a skúró vagy az üzemanyag haza kell repülni és leszállni újratöltésre. Illetve élethűbbre vannak kihegyezve a gépek repülési tulajdonságai(zuhanásban leszakad a gép szárnya, stb)).
Ezenkívül ahogy Cooper911 írja van vegyes csatamód ahová tankot - repülőt vegyesen vihetsz. De erről nem tudok véleményt mondani mert a tankoktól már herótom van, így ezt a játékmódot hanyagolom.Most aztán már végképp befejezem az ellenpropagandát. Még egyszer bocsi a trollkodásért, de nem tudtam megállni, hogy ne írjak egy kis összehasonlítást - mindkét játékot próbálva.
Jó vadászatot srácok! -
frem1790
őstag
Sorry! Nem trollkodni akarok, de miért kínlódtok ilyen várakozási idő mellett evvel a játékkal? Én úgy egy éve hagytam itt minden szívfájdalom nélkül(igaz pénzem nem volt benne)! A WT minden tekintetben veri szerintem - és nem kell top tier gépekkel sem várnom hétköznap délután max két percnél többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest