- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HungAryan
tag
válasz
John_Doe #1080 üzenetére
Az új patch fordítása kapcsán volt lehetőségem kijavítani az egyik általad jelzett hibát (Szovjetunió).
Sajnos a másik hiba már bonyolultabb lesz, mert mindkettő felbontásfüggő probléma.Kis felbontásnál, ha jól emlékszem, akkor az eredeti angol szöveg is rálóg az utolsó menüpontra.
Illetve a sebzés másodpercenként stringet is csak rövidíteni tudnám sebzés/mp-re.
Mindenesetre a problémát továbbítjuk a WG-nek és meglátjuk, hogy mit tudunk tenni.Köszi még egyszer az észrevételeket.
Ui.: Többiek is nyugodtan szóljanak, ha valami zavaró/hibás fordítást találnak a magyar változatban.
-
HungAryan
tag
válasz
John_Doe #933 üzenetére
Igen, ezen én is meglepődtem.
Mindenesetre holnap leadjuk a magyar fordítást, aztán kiderül, hogy a WG mikor szánja rá magát. Mi már az 1.0.0-hoz is elkészítettük.
D.Orion
Látod, ezt is benéztem ezek szerint.
Igyekszem majd pár dolgot megosztani a fordításokból, talán találok még használható dolgokat.
Azért köszönöm a bizalmat. -
HungAryan
tag
Új hírek:
Úgy néz ki, hogy karácsonyra egy kínai vadászgépet fogunk kapni a Wargaming-től ajándékba.
Ha minden igaz, akkor egy kétfedelű kis masina lesz: Curtiss Hawk III.Mivel ez már az új patch-ből van, ezért ez azt is jelenti, hogy max. jövő héten ki kell adniuk az 1.1.0-ás verziót.
-
HungAryan
tag
válasz
Bigiordas #901 üzenetére
Hivatalosan a következő patchtől lesz magyar nyelv a játékban.
Addig megköszönném, ha kipróbálnátok a jelenlegi magyar nyelvi fájlokat.Ezeket ide kell másolni: res\localization\text\LC_MESSAGES\
Természetesen az eredeti fájlokról készíts mentést, biztos ami biztosVannak hibás részek sajnos, párat már összeszedtem magamtól is.
Ezek remélhetőleg a közeljövőben javításra kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged