Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BigBear

senior tag

válasz Gyuri27 #53756 üzenetére

Nagyon leegyszerűsíted és totálisan félreérted a problémát.
    Amikor az emberi tényező lassan 0,001%-ot sem jelent a játékban, addig ne a játékosokat hibáztassuk már.
    Amikor a játékok talán egy ezrelékében számít a játékos valódi tudása, amikor folyamatosan kaphatod az rng / mm által előre eldöntött csatákat ahol a papír tankok röhögve pattintanak bármit, vagy konkrétan ha leülsz én nem csinálsz semmit is nyeritek a csatát legfeljebb az egész ellenséges csapat öngyilkos lesz vagy nem létező találatoktól lőszerrekesz-robbanásban elhullanak, amikor már a látszatra a legkisebb mértékben sem ad a wg és ha kell, eltűnnek, kanyarodnak meg derékszögben mennek a lövések, ha kell, lánctalpra lövéstől felrobbansz, vagy éppen a 100m-rel odébb lövő arty találattól 5 másodperccel a becsapódás után robbansz mert rájön a rendszer, hogy neked pusztulni kellett volna, akkor ne hivatkozzunk semmiféle WTR értékre.
    A pontozás a kezdetektől semmit nem ér és semmit nem jelent.
    A vesztes csapatban ha te vagy a legjobb 5 killel meg 8000 sebzéssel, akkor is többet kap a nyertes csatában az, aki heavyvel leült a rajtkörben és nem csinált semmit, ami konkrétan vicc. Csakhogy mint feljebb említettem, egyáltalán nem biztos, hogy ő a hülye!
    Ugyanis amikor a százx-edik olyan csatát kapja az ember, ahol az alap szutyuk tankkkal 2 tierrel lejjebb indul és statisztikailag sincs esélye beütni a másikat, egyáltalán nem tudom hibáztatni a játékost, aki zombiként megáll, mert értelme sincs hogy golyófogónak meginduljon. Az egész rendszer, a pontozás, az rng, a mm stb. úgy szar ahogy van de a wg-nek ez így jó. Addig amíg akad elég idióta aki fizet nekik, nem is fog változni semmi. Jönnek szépen az új totálisan agyatlan, a játékegyensúlyt szétverő prémiumok, a játékos meg tejel, vagyis öröm van és boldogság, Ja, hogy közben a régiek abbahagyják? Nem számít. Van elég új.

Új hozzászólás Aktív témák