- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
mcwolf79 #27556 üzenetére
Az IS-8-at valahogy jobban szerettem, azt lehetett med-kent is hasznalni a viszonylagos jo furgesege miatt (ahogy a VK 4502A-t is).
9.8-ban kap egy kis buffot az IS-8 es IS-7-is (a tervek szerint): http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/05/vehicle-changes-in-98.html#more
-
Dobi 562
addikt
válasz
grizlisandor #27547 üzenetére
En is igy voltam az IS-3-al, aztan kb 800 csata utan eladtam, mert a 110, ami eleg hasonlo, nekem jobban bejon.
----------------------------------------------------------------
(#27550) mcwolf79: 250 csatam volt IS-7, kb 5-szor gyulladtam szembol, de az legutolso eset feltette az i-re a pontot. Akkoriban meg nem volt lehetosegem auto-tuzolto hasznalatara.Egyebkent a 9.8-ban akarnak majd buffolni valamit az IS-7-en.
-
Dobi 562
addikt
Nekem ma Highway-en szolt be egy tomato JP mikor Chi-to-val kidontottem egy fat indulaskor, hogy hagyjam abba, mert elarulom a poziciojat. Azt hittem viccel de tenyleg vegigkempelte a csatat a sajat bazison.
Ja, arty nem volt a csataban.
-
Dobi 562
addikt
válasz
grizlisandor #27542 üzenetére
IS-7 is gyullad szembol. En akkor adtam el mikor egymas utan ketszer gyulladtam fel, szembol jovo lovestol ugyanabban a csataban.
Az alcahalo + periszkop hasznalata IS-3-on tudatos vagy csak nem volt mas felszereles a raktarban? Tehetnel ra hasznosabb dolgokat (vertikalis stab., toltesgyorsito, venti).
-
Dobi 562
addikt
Nekem ennyi eleg is volt mara. Fel csapat rendszeresen sebzes nelkul vegzi, nem baj a lenyeg, hogy ok igy elvezik a jatekot.
-
Dobi 562
addikt
Ez olyan, mint amikor valaki megkerdezte egy masik Wot-os oldalon, hogy muszaj-e frissitenie az ujabb verzioja, mert o meg van elegedve a regebbivel is, meg nem akarja ugysem az uj tankokat kifejleszteni.
Es ezek utan meg csodalkozunk, hogy van aki ugy jut el 10-es HT-ig, hogy vegig HE-t lo.
-
Dobi 562
addikt
Ru 251 asz, visszajatszassal.
-
Dobi 562
addikt
Tegnap visszavasaroltam a legendas Tigrist. Anno ez volt az egyik tank ami miatt elkezdtem jatszani, o volt az elso 7-es neheztankom es nagyon nem ment vele a jatek. Most 20K csata utan (meg azota vagy 2-szer buffoltak) iszonyatos jo tanknak erzem. Szakaszban Tigrisekkel, lehet daralni. Felelmetes tuzgyorsasag, pontossag, atutes, sok HP, imadom!
-
Dobi 562
addikt
T-71-el ma nagyon adta az MM.
Az egyik nyero csata a kettobol Asz lett. Visszajatszas megtekintheto.
-
Dobi 562
addikt
Ezmiez?
-
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #27093 üzenetére
A 6. csata is ugy indult, hogy belem lott csapattars az elejen. De legalabb sikerult nyerni. Nem ertem mi bajuk, kozos chat-en nem irok semmit, nem vagyok bekekulve, nem megyek belejuk, nem allok elejuk, nem lovok mellejuk, alajuk, folejuk, stb... A nevem sem hiszem, hogy irritalo lenne.
-
Dobi 562
addikt
Mai elso harom csatam, a negyedikben egy csapattars szetlott mar csata elejen, Nem indokolta meg miert. WoT - hetvege, en igy szeretlek!
-
Dobi 562
addikt
Meg lehet venni a 13 57f-et: http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/premium/premshop-grand-finals-offers/
----------------------------------------------------------------
Csak en erzem ugy, hogy az S-51 stock agyuval jobb arty, mint a GW pancser fullosan? Igaz papiron pontatlanabb, meg nincs lovegkiterithetoseg, de a lovedek kezdosebessege karpotol mindenert. -
Dobi 562
addikt
válasz
bugmenot1 #27019 üzenetére
Mit kell nezni?
Ilyen 15:1 vagy meg rosszabb (15:0) mindenkivel elofordul. 324 dmg meg nem valami jo teljesitmeny 5-os tankkal.
Ezert kar feltolteni, senkit sem fog erdekelni. Az ilyen troll face, meg popcorn zabalos, meg palcikaemberes forumkepek meg iszonyatosan benak es idegesitoek.
-------------------------------------------------------------------
Chaffe asz: -
Dobi 562
addikt
válasz
Angel1981 #26987 üzenetére
En sem kaptam meg figyelmeztetest sem, de nem bizok ebben a WG fele feljelentgetos rendszerben. Csak szepen elmagyarazom nekik mi miert tortent, talan akkor nem csalozni fognak legkozelebb. Lehet szelmalomharcot vivok.
Legutoljara akkor bannolodtam ki 1 napra, mikor sok volt a csapatsebzesem, de azt sem direkt csinaltam, egyszeruen bejottek elem a loves pillanataban. Na jo, az elso nehanyba direkt lottem, hatha majd megtanuljak, nem szabad ilyet csinalni.
-
Dobi 562
addikt
Malinovka, utkozet mod. A 870 dmg-ig juto Tiger II miutan meghalt egyedul a bal oldalon, elkezdte jelentgetni az eppen aktualis pozicionkat az ellenfelnek, mert szerinte a ''useless retard light platoon'' nem csinalt semmit.
Azert a csatat sikerult megnyerni igy is.
Mennyivel jobb lenne a jatek az ilyen kis atrocitasok nelkul... Engem nagyon zavarnak az ilyen dolgok.
-
Dobi 562
addikt
Elkezdtem fejleszteni par agat, ki akarok probalni par tankot. Szovjet vonalon a kihagyott 1 evnek es tech tree modositasnak koszonhetoen, T-34-bol tudok fejleszteni 3 tankot is. Eddig az volt az elgondolas, hogy nem koltok free xp-t, jol fog az jonni a nagyobb tankokhoz. De most elbizonytalanodtam.
Legutobbi csatamban, nalunk 4 (!) afk volt, ellenfelnel Churchill top tank 30 mp utan megfulladt. Es ilyen felallassal 3 perc alatt sima gyozelmet arattunk foglalassal... Oke, hogy gyoztunk, de nem sok elvezet volt benne, igaz, hogy a jatekosok 80%-a szurke volt az xvm szerint (0-200 WN8), de volt kozottuk jo par akinek 7-8K csata utan sikerult ennyit osszehoznia. A mi Churchillunk egymaga befoglalt, az ellenbol 4 TD csucsult alig messzebb egy dombon, senki sem ment kozelebb, hogy kiloje... Olyan volt a csata, mint egy szurrealis lidercnyomas, minden hulyeseg megtortenik amire nagyon keves esely van. PZ I C acelfallal zart, afk KV-1S-unk spartaival, nem tudta 4 tomato kiloni a csata vegeig...
Nyugtassatok meg, hogy nem minden csata ilyen ezen a szinten...
(#26868) fradi81: gratula! Mennyi atlag dmg kellett hozza?
-
Dobi 562
addikt
válasz
#40993792 #26663 üzenetére
Korulbelul heti 1 alkalommal jon ossze 4K+ spot sebzes konnyu tankkal. 5K+-t talan most csinaltam masodjara miota visszatertem a jatekba. Szoval eleg neheznek tartom ezeket a kuldeteseket. Foleg mivel a sok light tank egymas elol veszi el a spotot altalaban.
-----------------------------------------------------------------------------------
Most talalkoztam egy csataban 3 emberkevel a HUN_R klanbol, egybol ket toborzo szoveggel inditottak, megkerdeztem teljesen normalis hangnemben, hogy igy hatasosabb-e ha ketszer kuldik el. Erre a toborzotisztjuk egy szimpla ''KUSS''-al valaszolt.Sok sikert a toborzashoz, kivalo kis csapat lehet!
-
Dobi 562
addikt
válasz
rlazol #26633 üzenetére
En is ettol tartok, vissza is kapcsoltam a chat-et. Szakasztarsaim szoltak mar parszor, hogy mar megint engem reportolgatnak meg irogatnak kozos cseten. Persze nem volt csalas, csak sajnos vannak akik meg 10k csata utan sincsenek tisztaban alap dolgokkal es a sajat sikertelenseguket a csalokra fogjak... Az biztos ha en felfuggesztest kapok ok nelkul, akkor befejezem a jatekot orokre.
Csalasaim az elmult hetrol: mozgasban levo light tankok kilovese, IS-6 kilovese szembol KV-2 derp gunnal.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Elso ket csatam a 6-os japan meddel, meg felig stock, szeretni fogom ezt a tankot.Az Aszhoz nem kellett valami sokat csinalni...
-
Dobi 562
addikt
Valaki felhomalyositana miert lettem feljelentve? Csak mert nem ertem mi baja volt. T29-el voltam, o Panther/M10-el, minden lovesemmel atlottem a a frontja also reszet, meg a tornyat oldalrol. Normal AP-vel lottem, meg csak nem is hasznaltam aranyat egesz csata alatt.
Ez volt a magyarazat a miertre:
Kulonosebben nem is volt eredmenyes a csata, 15:3-ra nyertunk, 1900-at sebeztem, 1750 korul van az altlagom T29-el...
Ha sokszor feljelentenek az ilyen idiotak ok nelkul, akkor elofordulhat, hogy fel leszek fuggesztve? Tortent mar ilyen valakivel?
-
Dobi 562
addikt
Mentem egy jo kis kort T-71-el. Visszajatszas.
-
Dobi 562
addikt
Ennek a kuldetesnek hibas a leirasa vagy csak en nem ertek valami?
Csak mert a kozelben nem volt csapattars, en deritetettem fel es lottem ki az arty-kat full hp-rol. Kozben meg 2 napja szenvedek a kuldetessel, direkt nem lottem ki az arty-kat, csak szaladgaltam kozottuk hatha a csapattarsak ki tudjak oket loni (nem tudtak).
-
Dobi 562
addikt
válasz
SoulReaver #26323 üzenetére
Ha rakeresel Youtube-on talalsz rola rengeteg bemutato videot. Van magyarul is Cleverland-tol, angolul Quickybaby-tol, stb.
-
Dobi 562
addikt
Ha kell valakinek egy jo, 5-os arty szakaszba, ajanlom ot: http://hu.wot-life.com/eu/player/heymann54/
719 csata Hummel-el 4,19 atlag dmg-el.
-
Dobi 562
addikt
válasz
rlazol #26314 üzenetére
Nincs bekapcsolva a felvetel keszitese, de nem volt semmi extra. A Panther 88-as csataban elmentem jobbra, F7-re a bokorba es ott alltam vegig bekapcsolt periszkoppal. Az ellenfel tomato heavy-jei ugy dontottek jo otlet megindulni keresztul a mezon, igy csak lonom kellett tulajdonkeppen. Elkepeszto volt... A fel ellenseges csapat megindult a mezon keresztbe, de nem is egyszerre hanem egymas utan...
-
Dobi 562
addikt
Koszonom!
---------------------------------------------------------------
Azert van humoruk a WG-s arcoknak: https://www.youtube.com/watch?v=TrlWOiwS5dQFoleg a ko-papir-ollos atutes szamitas tetszik.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Tomi0703 #26188 üzenetére
Ja igen, nem kellett volna altalanositanom, termeszetesen a fiatalok kozott is van sok csapatjatekos.
Mellesleg a jelenlevok mindig kivetelek!
------------------------------------------------------------------------------------------
Miota ujrakezdtem a jatekot, ez az elso alkalom, hogy megszereztem a 2. csillagot egy jarganyra. -
Dobi 562
addikt
Az is sokat szamitana, ha a mai fiatalok nem a szamitogepes jatekokon keresztul szocializalodnanak. Ezert hianyzik a helyzetfelismero kepesseg, csapattarsi szellem, ellenfel tisztelete tobbek kozott.
Hala istennek mikor en gyerek voltam, meg nem voltak a szamitogepek igy elterjedve, internetrol almodni sem mertunk. Fociztunk vagy kosaraztunk a jatszoteren.
A sorkatonasag tenyleg jot tenne nekik, de nem a mai Honvedsegben, hanem amikor meg ti csinaltatok. En tavaly szereltem le 5 ev szolgalat utan, hidd el, hogy ez a mai mar nem az mint regen volt...
-
Dobi 562
addikt
válasz
jozefgucci1 #26140 üzenetére
Ez nem meglepo. A jatekosok igen nagy reszenek fogalmuk sincsen ezeknek a meroszamoknak (effi, wn8, stb..) letezeserol, ahogy modokat sem hasznalnak.
Egyszer trollkodasbol gratulaltam egy magyar szakasznak, mindketto `200 koruli wn8-al rendelkezett 10k csata utan, mondtak, ok nem tudjak mi az a wn8, nem hasznalnak modokat. Mentsegemre szoljon, ekkor mar rettenetesen felhuztak az agyamat az elozo csatak, egyebkent nem szokasom a beszologatas
-
Dobi 562
addikt
Nalad hogy fagy ki a jatek? Nalam neha csata kozben bezarodik a jatek, kidob az asztalra. Monitoroztam jatek kozben az egesz rendszert, gpu-t, cpu-t, memoriat, lapozofajlt, de minden rendben van. Az SSD-re gyanakodtam, de az is popec.
(#26108) szbalogh: tegnap vettem elo ujra a GW pancsert, 83%-on voltam, el akartam erni a 85%-ot a 2. kivalosag jelert. Aztan elso csataban nem talaltam el semmit, masodik csataban a total szurke (100-200 WN8)-as csapatom 3 perc alatt ugy daralta le az ellent, hogy mire raszukult valakire a celzasom, kilottek, 0 dmg-vel zartam. Harmadik csataban jott egy light, vegigrohant a csapatomon es kilott. Negyedik csata Himmelsdorf, mondjuk itt TD modban sebeztem 2400-at, de itt feladtam.
-
Dobi 562
addikt
Jol indul a mai nap.
1. csata T-54, arty kiszed az elso percben full hp-rol.
2. csata E-50M arty betalal az elso percben, marad 75 hp. -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #26066 üzenetére
Hiaba derited fel az ellent elsonek, ha van egy sajat tankod kozelebb akkor az ''atveszi'' a spottolast toled es onnantol ha sebzodik az ellen, a csapattarsnak lesz elszamolva a ''sebzes felderitesnek koszonhetoen''.
Valahogy igy mukodik, akkor jottem ra, mikor Prokhorovkan szakasztarsam elment jobbra egy bokorba 13 90-el es csak ott allt. En kozepen rohangasztam WZ-132-vel. A csata vegen nekem volt 9 felderitett jarmuvem 2500 spot dmg-vel, neki 0 felderites 5500 spot dmg.
Ha tevednek, javitsatok ki!
-
Dobi 562
addikt
válasz
#40993792 #25999 üzenetére
Sokat segitene ha valaki elmagyarazna nekem, hogy a fentebb emlitett jatekosoknak mi adja a jatek elmenyet.
Biztos nagyon kulonbozoek vagyunk, en ha csinalok valamit azt szeretem jol csinalni, maximumot kihozni meg ha az csak egy online jatek is. Mikor eloszor erre a forumra tevedtem, teljesen tudatlan tomato voltam, azt nem tudtam mi a kulonbseg a loszerek kozott, aztan szepen elkezdtem utananezni mindennek. A masik resze, hogy azert 20K csata alatt utanajaras nelkul is felszedhetnenek nemi tudast valahogy megsem megy nekik... Hogy lehet ugy letolni tobb ezer csatat, hogy meg nincsenek tisztaban alapveto dolgokkal?
Nyilvan en is hulye vagyok, sokszor tul komolyan veszem a jatekot es elvarnam a tobbiektol, hogy legyen minimalis helyzetfelismero kepesseguk, stb...
Egyre rosszabb iranyba valtozik a jatek, egyre tobb a 3-4 perces 15:2-re vegzodo csata. Jatszok minden tierben, teli vagyok kis premium tankokkal, free xp meg legenyseg miatt ha van ra idom duplazgatom oket is. Taktikailag egyre kevesebb a kulonbseg low es high tier csatak kozott. Ugyanugy lemmingezes, kempeles, agyatlan elorerohanasok tarkitjak a jatekot.
-
Dobi 562
addikt
Nos, a jatek mar megint teli van azokkal a hasznalhatatlan 1-200 wn8-as playerekkel, akikre termeszetesen nem szabad rosszat mondani, mert ok ''csak elvezik a jatekot''.
6K csatas Tiger P csak HE ammo-t lo, egesz csata alatt, 47 dmg-et csinalt top tankkent, igaz ezzel felulmulta az atlagat ami csak 42.
Na ilyenkor kell elovenni a KV-2-ot a jo oreg 152-es derppel es tolteni a repesz rombolot.
-
Dobi 562
addikt
Tenyleg erdekes volt visszaterni majd 1 ev kihagyas utan. Anno azert hagytam abba, mert mar nem elveztem a jatekot azzal a jatekosallomannyal. Nos, most meg rosszabb lett a helyzet, de mar nem veszem annyira komolyan (legalabbis probalom). Az a baj, bennem meg meg van az igeny, hogy ha csinalok valamit akkor csinaljam jol, egyebkent idopazarlas.
Multkor nyilatkozta Storm, hogy az atlagos csatahossz 6 perc. Valamelyik "kerdezz-felelek"-ben olvastam. Ezt tapasztaltam en is, nagyon sok csatat lehet menni rovid ido alatt, tiertol fuggetlenul. X-es tankokban is elmennek lemmingezni, 5 perc alatt elhullanak. Mondjuk olyan bajos, mikor LT, MT, HT, TD megy elore, egyutt, egysegben, agyatlanul, sebzes nelkul elhullani.
Aztan jon a nubozas, csiterezers, anyazas, de hogy utananezzenek olyan alapveto dolgoknak, hogy mi a kulonbseg AP meg HE loszer kozott, az luxus. Sosem tanulnak, sosem fejlodnek, megis elvezik a jatekot. El nem tudom kepzelni mit elveznek benne, de megis itt vannak.
En mar annyira orulok, mikor latok egy ellenfelet sidescapel-ni, hogy visszakapcsolom a kozos csetet es gratulalok nekik.
-
Dobi 562
addikt
En sem tartom bekapcsolva chat-et, csak amikor a szakaszban nincs valakinek mikrofonja. Amugy felesleges, a csata uzenetek latszanak kikapcsolt chat-nel is. Egyebkent unalmas olvasni a sok anyazast/noobozast/csalozast.
Csapatszellem akkor van ha szakaszban jatszol, egyebkent magadra vagy utalva.
-
Dobi 562
addikt
válasz
szbalogh #25721 üzenetére
Komolyan jelented oket ha meglonek vagy csak viccelsz?
Az nem cheat volt, ha arty-zok es kozel er egy tank, kilepek isten-nezetbol, auto-celzassal becelzom, kicsit varok hogy szukuljon a celkereszt es lovok. Legtobbszor instant kill.
Engem mar jelentettek fel emiatt a "cheat" miatt.
-
Dobi 562
addikt
Milyen tankokat ajanlatos most vinni 8-as szazadba? Anno IS-3, T-32, AMX 50-100-akkal toltuk, de azota bejott jo par tank a jatekba. Gondolom valtozott a felallas.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Patrick76496 #25241 üzenetére
Ez nagyon szep stat E-50-el, gratulalok!
-
-
Dobi 562
addikt
Valaki jonne 7-es arty-val szakaszba? Kuldetes miatt kene, hang kommunikacio nincs (nincs mikorofonom).
WoT nevem: dobilaci
-
Dobi 562
addikt
Jol indult a reggel az uj szamitogeppel.
-
Dobi 562
addikt
válasz
galervin93 #25114 üzenetére
Na ezert nem kell xvm-et, hasznalni. Engem annyira felmergel ez a sok 100-300 WN8-as magas tierben, hogy keptelen vagyok nyugodtan jatszani ha teli van veluk a csata.
Egyebkent meg semmit sem befolyasol, ugyanolyan teljesitmenyt lehet nyujtani xvm nelkul mint vele. Egyedul a latotav kijelzes hianyzik, de majd atszerkesztem a konfigot, hogy wn8-at ne mutasson, ellenben a minimap feature-ok mukodjenek.
-
Dobi 562
addikt
SerB: “Waffenträger auf E-100 is for retards. It will be removed.”
-
Dobi 562
addikt
Elobb belem szaladt egy idiota csapattars, felig feldontotte a Valentine-omat es alam szorult, szepen lecsorgott az osszes HP-ja, engem meg felfuggesztettek csapattars kiloveseert. Csak 1 orara, nem veszes.
Persze a mai napon mar volt csomo csapatsebzesem is, egyszeruen beallnak elem a loves pillanataban. En meg csakazertis megnyomom a gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest