- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Összesen. Utána pedig regelsz egy másik e-mail címmel, és megint van 100 megád. Amúgy igen, játékkal elég nehéz elérni, de nem lehetetlen.
A ping meg pozitív, hogy ilyen alacsony, én wow-hoz használtam, gondolom az nagyobb adatrofgalmat generál, meg hát ez függ a hálózattól is. -
Rambovits
senior tag
http://hu.wikipedia.org/wiki/Virtuális_magánhálózat
Vagy konkrétan a Private Tunnelre gondolsz?
Ott egy e-mail címmel regisztrálni kell, felrakod a klienst a gépedre, és 100 mb adatforgalomig ingyenesen használhatod. Utána meg beregelsz egy másik e-mail címmel, és jóidő. -
Fel
addikt
Hol akad meg? Betöltéskor? Ha igen, akkor valami add-on-t, modot raktál-e fel a játékhoz? Mert ha ez a probléma, akkor szedd ki a fájlokat a res_mod mappából. Lehet valamelyik nem kompatibilis a 8.3-mal.
Ha magát a logint blokkolja valami, akkor passz, ahhoz nincs ötletem.
-
myckey
veterán
na a tiger p is egy jó gép
elöl rendkívül jól páncélozottáltalában a kémlelőjét a tornyon szokták lőni
a hasát szemből
.......na de mit pofázok énhttp://www.wotdb.info/#country=germany&tree=97457996
itt nézegesd a tankokat.
természetesen jó ágyúval ellátott,mint minden Német gép.
többnyire
-sebessége KV vonalhoz hasonló -
scyllarus
veterán
Figyeld a nem off-topicot. A Tiger P általánosságban: stock állapotban iszonyúan vacak. Utána egyre jobb. Igazából én abba a hibába estem, hogy feltettem a rövid 8.8-ast a Vk3001-ről, aminek kicsi a penje. A hosszú 7.5-össel kell használni a top ágyúig. És/vagy prém lőszerrel. És figyelni a túlélésre, mert drága javítani. És borzasztóan lassú alapon.
-
myckey
veterán
-
fsb1000
nagyúr
A legénység és a felszerelés fejlesztése nagyon fontos. Ez akkor is így van, ha egyik másik elem csak pár százalékot lendít a képességeken.
Fullos tankkal lehet igazán élvezni a játékot, és jó statot csinálni.
A gyenge pontokat mutató skin hasznos, de amint megtanulta az ember érdemes leszedni, mert elcsúfítja a játékot. Én azt használtam, ahol négyzethálós színezés mutatta hova kéne célozni. [valami ehhez hasonlót], de aztán átváltottam csak szürke jelzésűre mert a színek zavartak, majd azt is elhagytam.Addonok:
Szerintem a virkir féle addon pakkban benne van mindenféle jóság. Már nem azt használom (lehet 0.8.2-hőz nem is csinálta meg), de ugyanazokat az alapokat viszem tovább.XVM - stat - (kiváltotta az OTM sebzés jelző rendszerét) - jó látni kivel állok szemben
Crosshair MOD J1Mb0 - célzó rendszer minimalizálva
Demage panel - a bekapott sebzések miatt + időkijelzés
HardIcons - meglepően fontos, hogy a tanklista ikonja ne zavarjanak a képernyő két oldalán
ReloadingIcons - nagy számokkal a löszerek alul és mutatja a tárazott lőszert is franciáknál
MaxZoom mod - városban hasznos
Átdolgozott objektumok - vasúti kocsik láthatósága javul, meg szebb is lesz a játék
NO_Vegetation - ebből a leglájtosabbat, mert kissé zavaró és csúfítja a játékot,
TechTree - DJON féle régi stilus
Minimap - Betrix 1,5x nagyítású ikonok
Magyar szinkron.
Arty célzó rendszer + kitérés jelző.Ezek többsége megtalálható a [http://wotinfo.hu/index.php/add-ons linken]
-
bullseye
addikt
Hát ha nem szeretsz veszteni, még most szállj ki!
A legjobbaknak, akik sokszor csapatban mennek 60+% a győzelmi arányuk, de az még mindig 100 meccsenként 30-40 vereséget jelent...
A másik WoT topik elején van egy link kiegészítőkhöz, amit tudtommal frissítenek is. Szerintem egy ikonmod nem árt, és a célzóberendezésből is akad jobb, bőven. A HitZone(s) skin nincs benne, de erre keresve a topikban (vagy a neten) előbb utóbb belefutsz a megfelelő linkbe.
-
fsb1000
nagyúr
Hello... szerintem van ráció az elgondolásodban
Valamikor régen közepes-gyenge játékos voltam, mostanra felküzdöttem magam a TOP10%-ba.
Két dolog segített ebben.
1. Néztem a statom (WotLogger), és láttam miben vagyok gyenge és azon javítottam tudatosan
2. Sikerült egy jó klánba belépnem [HUNS], ahol 2-3 embertől sokat tanultam a játékrólPersze a natív tulajdonságok alig változnak, de a szemlélet igen, és az apró "technikák" alkalmazásával rengeteget lehet fejlődni úgy ,hogy közben a játék élmény sem silányul le a munkaszerűvé, teljesítmény kényszeres valamivé.
A jó játékos és és a nagy járműpark külön kezelendő.
Persze a legjobb játékosok, a TOP1% sosem szenvednek kredit vagy XP hiányban mert könnyedén megtermelik a szükséges mennyiséget, de rajtuk kívül szinte mindenki szenved t6 felett, ha nem vásárol prém acc-ot és prémtankot.
A prém acc brutto +50%-ot jelent, de a gyakorlatban ez a nettó kredit bevétel 2-3 szorosát jelenti
A prém tankok (főleg t8-asok) pedig nagy kredit szorzóval rendelkeznek, azaz sok kreditet termelnek és közben legénységet is lehet képezni velük. A kisebbek fun tankok, a nagyobbakkal lehet kitermelni a nagyobb tankok árát.A játék is két részre osztható: csaták és fejlesztés. Az utóbbit kevesen teszik elég átgondoltan.
Pedig sokat számít ha spórolunk free XP-t hogy a tankok stock állapotát hamar átugorjuk.
---Szerintem ne kezd újra, felesleges. Mindenki cipeli a múltját.
Jó lesz látni mennyit fejlődsz majd, a játék is nagyobb élvezett lesz. -
bullseye
addikt
Kezdésnél legtöbb stat. elég gyenge. Aztán nőni fog. (Sajnos nálam hamar megállt a fejlődés, na ez a gáz...
)
Ha csakis effre gyúrsz, egyrészt szerintem nincs értelme, másrészt majd csak akkor érdemes újat kezdeni, miután tényleg kitanultad az egészet, lett T10-es tankod is. Mások ilyenkor visszamennek a kisebb tierekbe (T2-T3 tankokkal), ahol a jobb legénység, meg a felszerelés sokat számít, a tapasztalatról és pályaismeretről nem is szólva, így komolyan növelhetik az eff-t. Hát izé... legyen nekik. -
sptkyle
senior tag
Hát tier6-ig viszonylag gyorsan el lehet jutni. Ha uj acc-ot szeretnél, akkor azt még most érdemes elkezdened.
Személyes véleményem, hogy én magasról le***rom a rossz statomat.
Mondjuk én nagyon erősen casual/fun játékos vagyok. Nagyon sokszor megyek olyan tankkal, amire már bőven nem kell semmit fejleszteni... csak szeretek vele játszani. Nem nézegetem mikor mennyit sebeztem, érzem, hogy mikor érzem magam jol játék közben.Viszont ellentétben velem sokan nézik a statokat. Ugy tudom a komolyabb ezredek is. Így ha pl ilyenbe szeretnél bekerülni, akkor érdemes lehet a már meglévő tapasztalataiddal kezdeni egy uj accot. (más kérdés, hogy lehet jobban érzed magad egy olyan ezredben, ahol inkább megnézik milyen vagy, hogy játszol, mint egy olyanban, ahol csak stat alapján vesznek fel) De amugy szerintem az elején senki sem figyelt a statjaira. (főleg hogy ez csak nemrég lett "divat" , a régebbi játékosoknak az elején tuti tré statjaik voltak.... csak akkor még nem számított)
Összességében mint mindig, ugy most is: a döntés a tiéd.
-
nagysandor88
tag
Én két hónapja 960-ról indultam...
A jelen: nagysandor
Kicsit jobban figyelek, ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- Autós topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- Opel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest