Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Hát nem tudom.
Én elsőre jót sejtek, mindig is olyan csatákban szerettem volna részt venni, mint pár klánwar-os videóban láttam, na meg az egyik update trailer-ében, amikor swamp-en harcolnak.
Szeretném megtapasztalni, hogy milyen, ha kb 10-10 tank egymás ellen harcol, alig pár méterre egymástól, mindenkinek 1-1. Nem úgy mint most, hogy csak camp-elve várnak a másikra.
Jó mondjuk az se jó ha előrerohansz, és kilőnek a picsába, de pl ha Malinovka-n vagyok 3. helyen a csapatban, hívok magammal 2-3 gyors med tank-ot fel a hegyre, a map sarkába, és ott jogos, hogy senki sem mer megmozdulni, mivel ha kimennek, akkor nekik annyi. Na de a baj ott kezdődik, hogy az ellenség is ugyanezt csinálja, csak éppen az erdőből várnak ránk, ők sem mernek kijönni, és ez így már kurvára nem fun... Közben az artyk is lövöldöznek, az meg a másik. Ez a map még semmi, Province-ot utálom a legjobban, mást inkább nem mondanék róla. Néha az ember legszívesebben sírva fakadna, annyi noob balfa...fék van, hogy az már fáj. Amikor az ember egy huzamban lenyom 10 vereséget, akkor azért már felforr az agyvíz. De van olyan is amikor ugyanennyi van, csak győzelemből, na akkor ilyen képet vágok.
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- E-book olvasók
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Gitáros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...