- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Hát nem tudom.
Én elsőre jót sejtek, mindig is olyan csatákban szerettem volna részt venni, mint pár klánwar-os videóban láttam, na meg az egyik update trailer-ében, amikor swamp-en harcolnak.
Szeretném megtapasztalni, hogy milyen, ha kb 10-10 tank egymás ellen harcol, alig pár méterre egymástól, mindenkinek 1-1. Nem úgy mint most, hogy csak camp-elve várnak a másikra.
Jó mondjuk az se jó ha előrerohansz, és kilőnek a picsába, de pl ha Malinovka-n vagyok 3. helyen a csapatban, hívok magammal 2-3 gyors med tank-ot fel a hegyre, a map sarkába, és ott jogos, hogy senki sem mer megmozdulni, mivel ha kimennek, akkor nekik annyi. Na de a baj ott kezdődik, hogy az ellenség is ugyanezt csinálja, csak éppen az erdőből várnak ránk, ők sem mernek kijönni, és ez így már kurvára nem fun... Közben az artyk is lövöldöznek, az meg a másik. Ez a map még semmi, Province-ot utálom a legjobban, mást inkább nem mondanék róla. Néha az ember legszívesebben sírva fakadna, annyi noob balfa...fék van, hogy az már fáj. Amikor az ember egy huzamban lenyom 10 vereséget, akkor azért már felforr az agyvíz. De van olyan is amikor ugyanennyi van, csak győzelemből, na akkor ilyen képet vágok.
Aktív témák
- Autós kamerák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Milyen notebookot vegyek?
- A szaúdiaknál keres újabb befektetőket az Intel
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő