- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
bullseye #8184 üzenetére
Általában csak olyan replay-t teszek fel, ami 2000xp feletti, mivel az átlag xp-m folyamatosan nő, így el tudod képzelni mennyi 1000xp feletti kört megyek (sokat) 2000xp feletti ezekből nem sok mostanában, mert csak duplázok, vagy olyan tankkal megyek ami nem sok xp-t ad, pl O704. 1800xp feletti köröm van naponta sok, de azokat nem teszem fel, mert abban egy kis extra sincs, ha megnézed az átlag xp-met napi szinten az összes tankra, akkor 1000 környékére jön ki mindig, függ ez attól, hogy mennyit játszok tier8 alatti tankokkal, mert jellemzően 10-es csatába kerülök és mivel 90%-ban nekem van a legnagyobb eff-em az adott csatában, így az ellenségek zöme engem lő, még akkor is, ha én sokkal messzebb vagyok, sokkal nehezebb eltalálni.
Aktív témák
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest