Hirdetés
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Hja csak a T32-nek volt ROF-j a 105-ös miatt. Ennek meg nincs. Meg a 105-ös a 155-öshöz képest sztem egy lézerágyú...mármint pontosságot tekintve. Meg hát facehuggolni sem lehet vele, mert a lövegpajzs mellett vonzza a dmg-et. szóval sztem nem egyforma a kettő. Volt szerencsém mindkettőhöz.
bullseye: Ha a report érne vmit, már nem lennék a játékban, mert perma bannt kaptam volna, amit én leszoktam művelni. Kaptam sokszor, hogy reportoltak, és mivel tudom, hogy szart sem ér, és ezt írták is, hogy WG-t nem nagyon érdekli, ezért meg szoktam mondani, hogy tolja le a gatyáját, és tolj a seggébe a reportját. Najó, ha mondjuk 29-en reportolnának, akkor lehet feltünő lenne

De mekkora kurvaanyázás szokott menni, te jó ég. 1K csatás IS-6, akire hallgatni kell, mert ő nyócas tankban van, ő az istencsászár. Igaz hogy Lakeville-en a város üres, a közép üres, szarni lá, IS-6-tal elmegyünk a völgyben. Igazá, hogy nem tudunk átmenni...illetve át tudnánk, csak feltart minket két 6-os med. kb 3 perc alatt mészároltak le minket. Na ilyenkor nem tudom megállni.
Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fedora Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Hogy mekkora akkumulátorral érkezik ez a Honor?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest