Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #6383 üzenetére
Szerintem azért nem akart kimenni, mert stock volt, meg valszeg sajnálta a pixeleit. Néha én is beállok campelni (nem T-44), de amikor olyan helyzet van, akkor beírom, hogy push és F2!
----------------------------------------------
Atlantis: az ST-1 is jó gép volt 7.4 test 1-en kihúztam, azért szeretett az is pattogni. Voltam már olyan csatában, ahol 8! Type volt, (1 haveromé, én meg T-43), persze el is vesztettük... Rusholtak előre magabiztosan, a 2 object 704 pedig szétszedték őket. Egyik legszarabb csata volt, a screenshot sajnos elveszett az egyik újratelepítésnél.
----------------------------------------------
Type-ről még annyit, hogy haver accountjából próbáltam, amikor alap volt a T-44-em, akkor nem sok különbséget éreztem. De mostmár bele gondolni, hogy Type 520 LE, T-44 pedig 680, akkor azért van egy kis különbség. Plusz a torony is gondolom elég nehéz, ami viszont nagy előny 200 mm fronttal. Régen úgy néztem az ilyen E-75, Type 59-ekre, mint valami istenek, amikor még csak kis A-20-szal rohangáltam.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Motoros topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest