Hirdetés

Aktív témák

• Patrick76496

őstag

Én csak azon fogom a fejem, hogy 2 lövésből egy sem üti át a T34-et az IS-3-mal (D-25T), mégegy szellem, amikor a T-34-85-ösöm lazán átvitte szemből. :((( Mostanában nem lép ki (bár nem kiabálom el, mert minden baj, aminek örülünk, hogy nincs, rögtön előjön). Kékhalál nekem is szokott néha lenni játékban (nem csatában), de ami nagyon gyakori, az az, hogy amikor kilépek a szerverről, akkor lefagy a játék, és így minden eltolódik rendesen, a csatlakozás gomb szürke, na de tovább nem részletezem... A másik meg az, hogy ha bekapcsolom a zenét, egyszer csak elkezd szaggatni, aztán vele együtt a játék is (nem fps lagg, hanem képmegállások), ezért zene nélkül játszok, pedig jó zenéi vannak a wotnak szvsz. :( Amikor sima IS-em volt, sokszor engem is felbaszott, hogy teljesen beszűkül a kör, mégis mellé megy, mondjuk megvan ré az esély, na de ennyiszer? Nem tudom mit akarnak a ruszki developerek a játékosaikkal, de nem szeretném itthagyni a játékot, mivel nincs más, ami most hirtelen tetszene. :|

Aktív témák