- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Én csak azon fogom a fejem, hogy 2 lövésből egy sem üti át a T34-et az IS-3-mal (D-25T), mégegy szellem, amikor a T-34-85-ösöm lazán átvitte szemből.
Mostanában nem lép ki (bár nem kiabálom el, mert minden baj, aminek örülünk, hogy nincs, rögtön előjön). Kékhalál nekem is szokott néha lenni játékban (nem csatában), de ami nagyon gyakori, az az, hogy amikor kilépek a szerverről, akkor lefagy a játék, és így minden eltolódik rendesen, a csatlakozás gomb szürke, na de tovább nem részletezem... A másik meg az, hogy ha bekapcsolom a zenét, egyszer csak elkezd szaggatni, aztán vele együtt a játék is (nem fps lagg, hanem képmegállások), ezért zene nélkül játszok, pedig jó zenéi vannak a wotnak szvsz.
Amikor sima IS-em volt, sokszor engem is felbaszott, hogy teljesen beszűkül a kör, mégis mellé megy, mondjuk megvan ré az esély, na de ennyiszer? Nem tudom mit akarnak a ruszki developerek a játékosaikkal, de nem szeretném itthagyni a játékot, mivel nincs más, ami most hirtelen tetszene. :|
Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mostanában nem lép ki (bár nem kiabálom el, mert minden baj, aminek örülünk, hogy nincs, rögtön előjön). Kékhalál nekem is szokott néha lenni játékban (nem csatában), de ami nagyon gyakori, az az, hogy amikor kilépek a szerverről, akkor lefagy a játék, és így minden eltolódik rendesen, a csatlakozás gomb szürke, na de tovább nem részletezem... A másik meg az, hogy ha bekapcsolom a zenét, egyszer csak elkezd szaggatni, aztán vele együtt a játék is (nem fps lagg, hanem képmegállások), ezért zene nélkül játszok, pedig jó zenéi vannak a wotnak szvsz.
Amikor sima IS-em volt, sokszor engem is felbaszott, hogy teljesen beszűkül a kör, mégis mellé megy, mondjuk megvan ré az esély, na de ennyiszer? Nem tudom mit akarnak a ruszki developerek a játékosaikkal, de nem szeretném itthagyni a játékot, mivel nincs más, ami most hirtelen tetszene. :|