Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Én csak azon fogom a fejem, hogy 2 lövésből egy sem üti át a T34-et az IS-3-mal (D-25T), mégegy szellem, amikor a T-34-85-ösöm lazán átvitte szemből.
Mostanában nem lép ki (bár nem kiabálom el, mert minden baj, aminek örülünk, hogy nincs, rögtön előjön). Kékhalál nekem is szokott néha lenni játékban (nem csatában), de ami nagyon gyakori, az az, hogy amikor kilépek a szerverről, akkor lefagy a játék, és így minden eltolódik rendesen, a csatlakozás gomb szürke, na de tovább nem részletezem... A másik meg az, hogy ha bekapcsolom a zenét, egyszer csak elkezd szaggatni, aztán vele együtt a játék is (nem fps lagg, hanem képmegállások), ezért zene nélkül játszok, pedig jó zenéi vannak a wotnak szvsz.
Amikor sima IS-em volt, sokszor engem is felbaszott, hogy teljesen beszűkül a kör, mégis mellé megy, mondjuk megvan ré az esély, na de ennyiszer? Nem tudom mit akarnak a ruszki developerek a játékosaikkal, de nem szeretném itthagyni a játékot, mivel nincs más, ami most hirtelen tetszene. :|
Aktív témák
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- Elfelejtettem a film címét
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest