Hirdetés
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
Arpee78 #50054 üzenetére
Nem pont erről a pályáról írtam, hanem általánosságban.
Álmodozzál csak. A scout sem akar csak úgy meghalni, ezért inkább a többi tankkal tart mivel alig van hp-ja és ezért hamar kilövik. A kép amiről beszéltél a kezdés utáni pár másodpercben készült ezért fél percen belül a bázis üres lesz az artyk kivéve(már ha vannak). Plusz mint már írtam a lemingek cak egy gombot ismernek a W-t, az S-t nem ezért hiába is fednék fel a scoutok az ellenséget a másik irányból b*sznak visszamenni a bázisra védeni. Arról nem is beszélve, hogy a több tank amikor megáll nem tud fedezékbe húzódni a létszámuk miatt. Az ellenségnek viszont csak annyi a dolga, hogy töltsön és lőjjön ami azt jelenti, hogy sec perc alatt a túlerőből semmi nem lesz.Pl. ezen a pályán a lemingek rittig, hogy a bal oldali keskeny árjárón próbálnak áttörni, ahol 1-2 tank simán kiszedi az első 2-3 tankunk amik utána szépen akadályozzák a többit nem csak a továbbjutásban de a lövésben is. Ha jól emlékszem tegnap volt olyan csatánk itt, hogy a csapat nagy része az előbb említett részre ment, egy tank a városba és kettő középre. A középen elindult tankok féltávig nem jutottak már halottak voltak, a városba elindult is. Én a bázison maradtam, hátha így többet tudok lőni. Persze a lemingek 2-3 elől haladó tankját azonnal kiszedték és a támadás meg is állt. Ez viszont nem zavarta őket mert ugyanúgy próbáltak átjutni még akkor is mikor alig voltak páran és az ellenség túlerőbe került ott is a helyett, hogy a fokozatos visszavonulást választották volna, hogy az ellenséget akadályozzák a kilőtt tankjaink.
Egy másik csatában ezen a mappon pedig a top tankjaink, 5-ös csatában (volt köztük churchill is és pár KV-1)az I-es bázisról indulva a 0-a vonalában elindult szépen a hegyre, a E-F 7-nél lévő ütközőpontot teljesen szabadon hagyva. Én már nem emlékszem mivel voltam, valamilyen közepes tankkal és a hegyre indultam. Mikor láttam, hogy mi folyik visszafordultam és mentem a szabadon hagyott részre. Naná, hogy addig az ellenség már átjött ott és csak a szerencsének köszönhetem, hogy nem lőttek ki bár nem egy lövést kaptam. Bementem B3-ba ahol az eleve arra menő tankok segítségével sikerült megállítani a foglalást, arra most hirtelen nem emlékszem nyertük-e vagy sem de az biztos, hogy nem ért véget a csata pár perccel az után, hogy elkezdődött a bázisunk befoglalásával ha kicsivel több ellenség jön át a szabadon hagyott átjárón mert akkor nem biztos, hogy sikerül megvédeni a bázist.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest