Hirdetés

Aktív témák

• Chris0321

veterán

válasz Arpee78 #50054 üzenetére

Nem pont erről a pályáról írtam, hanem általánosságban.
    Álmodozzál csak. A scout sem akar csak úgy meghalni, ezért inkább a többi tankkal tart mivel alig van hp-ja és ezért hamar kilövik. A kép amiről beszéltél a kezdés utáni pár másodpercben készült ezért fél percen belül a bázis üres lesz az artyk kivéve(már ha vannak). Plusz mint már írtam a lemingek cak egy gombot ismernek a W-t, az S-t nem ezért hiába is fednék fel a scoutok az ellenséget a másik irányból b*sznak visszamenni a bázisra védeni. Arról nem is beszélve, hogy a több tank amikor megáll nem tud fedezékbe húzódni a létszámuk miatt. Az ellenségnek viszont csak annyi a dolga, hogy töltsön és lőjjön ami azt jelenti, hogy sec perc alatt a túlerőből semmi nem lesz.

Pl. ezen a pályán a lemingek rittig, hogy a bal oldali keskeny árjárón próbálnak áttörni, ahol 1-2 tank simán kiszedi az első 2-3 tankunk amik utána szépen akadályozzák a többit nem csak a továbbjutásban de a lövésben is. Ha jól emlékszem tegnap volt olyan csatánk itt, hogy a csapat nagy része az előbb említett részre ment, egy tank a városba és kettő középre. A középen elindult tankok féltávig nem jutottak már halottak voltak, a városba elindult is. Én a bázison maradtam, hátha így többet tudok lőni. Persze a lemingek 2-3 elől haladó tankját azonnal kiszedték és a támadás meg is állt. Ez viszont nem zavarta őket mert ugyanúgy próbáltak átjutni még akkor is mikor alig voltak páran és az ellenség túlerőbe került ott is a helyett, hogy a fokozatos visszavonulást választották volna, hogy az ellenséget akadályozzák a kilőtt tankjaink.

Egy másik csatában ezen a mappon pedig a top tankjaink, 5-ös csatában (volt köztük churchill is és pár KV-1)az I-es bázisról indulva a 0-a vonalában elindult szépen a hegyre, a E-F 7-nél lévő ütközőpontot teljesen szabadon hagyva. Én már nem emlékszem mivel voltam, valamilyen közepes tankkal és a hegyre indultam. Mikor láttam, hogy mi folyik visszafordultam és mentem a szabadon hagyott részre. Naná, hogy addig az ellenség már átjött ott és csak a szerencsének köszönhetem, hogy nem lőttek ki bár nem egy lövést kaptam. Bementem B3-ba ahol az eleve arra menő tankok segítségével sikerült megállítani a foglalást, arra most hirtelen nem emlékszem nyertük-e vagy sem de az biztos, hogy nem ért véget a csata pár perccel az után, hogy elkezdődött a bázisunk befoglalásával ha kicsivel több ellenség jön át a szabadon hagyott átjárón mert akkor nem biztos, hogy sikerül megvédeni a bázist.

Aktív témák