Hirdetés
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Clip – cimpazaj
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Angel1981 #49511 üzenetére
Megnéztem az noobmétered én is. Az igazság az, hogy igencsak gyenge vagy. Persze ez még az eleje, de ha már most beruházol, az kétségtelen véristván génekre utal. Nem tudom, mit takar a 20 év fps tapasztalat pontosan, de hülyeséget is lehet csinálni hosszú időn keresztül. Maga az időintervallum önmagában nem garantál vagy támaszt alá semmit. A stílusodat elnézve pedig - ugyan nem szeretnék személyeskedésbe vagy fals előítéletekbe bocsátkozni, de - meglehetősen bárdolatlan, kezdő benyomást kelt.
Nekem az a véleményem, hogy HA itt leszel még 1000 csata után is, akkor biztosan meg fogod bánni, hogy eladtad a prém pzIV-et. Még akkor is, ha rájössz, hogy alapvetően nem a stílusod, mert pl arty-zol vagy akármi...
(#49616) Fel:
Valószínűleg mi túl jók vagyunk a WG-nek. Itt nincs olyan fizetési hajlam+birka hozzáállás, mint a többi régióban.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Redmi Note 13 4G
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest