Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Ok, rendben, köszönöm szépen a jó tanácsokat / intelmeket!
Elismerem, magában a játékban még nincs sok tapasztalatom, de tudom mit beszélek, hidd el!
Abban teljesen igazad van, hogy a tapasztalattal a szokások is kialakulnak, de én azt már kezdetektől tudtam, hogy nem leszek "kamikaze" rohamvezető, sem felderítő, én elsősorban sniperkedni szeretnék!
Szerintem a tapasztalatomhoz mérten jó is vagyok benne, és a Schm. ebben nagy csalódás volt számomra; hiába pontos az ágyú ha gyenge, és az oldalvédelme is nagyon rossz a tanknak, általában ha oldalról megleptek, "oneshot" volt a helyzet....Mondjuk úgy jó tanulópénz volt, azóta nagyon alaposan megnézem egy adott tanknak az oldalvédelmét is.
Persze több ágat is ki szeretnék maxolni, de azt már most tudom, hogy nekem elsősorban az erős front /oldalpáncélzattal ellátott, viszonylag lassan mozgó, sniperkedésre alkalmas egységek fognak tetszeni, aranyközép tűzgyorsaság / sebzés értékkel.okos67:igen ezen játszom! Huhh! Csak 21 volt??? Bevallom, nem néztem meg külön, csak saccoltam, többnek tűnt!
Igen, elismerem, persze, lehet, és KELL is rajta javítani, de nem vagyok pénzes vérpisti, aki azt hiszi, pénzzel meg lehet oldani mindent, és azonnal jön a siker.
Peace!
Aktív témák
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest