Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Ok, rendben, köszönöm szépen a jó tanácsokat / intelmeket!

Elismerem, magában a játékban még nincs sok tapasztalatom, de tudom mit beszélek, hidd el!

Abban teljesen igazad van, hogy a tapasztalattal a szokások is kialakulnak, de én azt már kezdetektől tudtam, hogy nem leszek "kamikaze" rohamvezető, sem felderítő, én elsősorban sniperkedni szeretnék!
Szerintem a tapasztalatomhoz mérten jó is vagyok benne, és a Schm. ebben nagy csalódás volt számomra; hiába pontos az ágyú ha gyenge, és az oldalvédelme is nagyon rossz a tanknak, általában ha oldalról megleptek, "oneshot" volt a helyzet....
Mondjuk úgy jó tanulópénz volt, azóta nagyon alaposan megnézem egy adott tanknak az oldalvédelmét is.
Persze több ágat is ki szeretnék maxolni, de azt már most tudom, hogy nekem elsősorban az erős front /oldalpáncélzattal ellátott, viszonylag lassan mozgó, sniperkedésre alkalmas egységek fognak tetszeni, aranyközép tűzgyorsaság / sebzés értékkel.okos67:igen ezen játszom! Huhh! Csak 21 volt??? Bevallom, nem néztem meg külön, csak saccoltam, többnek tűnt!

Igen, elismerem, persze, lehet, és KELL is rajta javítani, de nem vagyok pénzes vérpisti, aki azt hiszi, pénzzel meg lehet oldani mindent, és azonnal jön a siker.
Peace!
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fujifilm X
- Mobil flották
- Peugeot, Citroën topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Crypto Trade
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest