Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
InHell
senior tag
Sziasztok!
Kb. három hete játszom ezzel a játékkal, kezdem megszeretni pedig párszor már otthagytam, mert nagyon felidegesített!
Most a legtöbbet egy VK 3601(H) -val játszom, kisebb-nagyobb sikerrel.
Amit már megszoktam, hogy szinte mindig Tier 8-9 szintű tankok ellen kell játszani, sőt olykor kapok Tier 10-es szintű ellenfeleket is.
Amiatt indultam ezen a vonalon, mert mikor 4-5-ös tankjaim voltak, állandóan a Tigereket kaptam és mivel nem bírtam velük egyáltalán, gondoltam na olyat akarok én is.Most viszont, hogy már VI-os tankom van, elvétve ha kapok is Tigert ellenfélnek, hát nem tűnik izmos ellenfélnek.
Alig erősebb, cserébe lassabb is. Kb. 9000XP kell még, hogy váltani tudjak Tigerre, de most elbizonytalanodtam hogyan tovább.
Menjek tovább ezen az úton, aztán majd Tiger II és így tovább? Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Gondolom ha meglesz a VII-es Tiger (ma este), akkor meg Tier 10-esek ellen kell játszanom, és megint csak szívni fogok?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest