Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
"A magam reszerol lenezem azokat akik csak a teljesen kezdok molesztalasaval tudnak ervenyesulni."
Lehet kezdeni.... 3.000 felett van a glob eff ratingom a minimausos acc-ommal. Egy kört se mentem más tankkal és nem volt az elején prémem. Az első csatába lőszer nélkül mentem, mert nem volt rá kredit... aztán edződőtt a legyénység és veszegettem a modulokat. Érdekes fejlesztés volt.
Nagyon vicces reakciókat olvasok csaták alatt. És bizony akinek XVM-je van, meg rögtön nézi mivel játszom, az biztos nem az első 500 csatájánál tart.
t2-t3 szintű csatákban a játékosok harmada bizonyosan nem kezdő. Napszaktól függ... éjjel és hajnalban már alig van kezdő, ezt látom a csökkenő kill és dmg grafikonon is a csaták is hosszabbak. Kezdőnek az 500 csata alattiakat tartom.
Vasárnap délután viszont tényleg lehet aratni. Kacsavadászat... szerintem nincs azon szégyelni való. Loltrakival is sokat megyek... az is vicces. Sokkal jobban ellazit mint századozni vagy a magas tierű csaták, ahol dől az adrenalin.
Nem nehéz magas effet csinálni alacsony tierben ez igaz... de ehhez nem kell foglalás/védelemre berendezkedni. Én killre és dmg-re hajtok, alig mentem foglalni védeni (nem ér oda a lassú tank) mégis magasak ezek a pontszámok.
Aktív témák
- Nyomtató topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fotók, videók mobillal
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest