Hirdetés

Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz jahrn #4310 üzenetére

"A magam reszerol lenezem azokat akik csak a teljesen kezdok molesztalasaval tudnak ervenyesulni."

Lehet kezdeni.... 3.000 felett van a glob eff ratingom a minimausos acc-ommal. Egy kört se mentem más tankkal és nem volt az elején prémem. Az első csatába lőszer nélkül mentem, mert nem volt rá kredit... aztán edződőtt a legyénység és veszegettem a modulokat. Érdekes fejlesztés volt.

Nagyon vicces reakciókat olvasok csaták alatt. És bizony akinek XVM-je van, meg rögtön nézi mivel játszom, az biztos nem az első 500 csatájánál tart.
    t2-t3 szintű csatákban a játékosok harmada bizonyosan nem kezdő. Napszaktól függ... éjjel és hajnalban már alig van kezdő, ezt látom a csökkenő kill és dmg grafikonon is a csaták is hosszabbak. Kezdőnek az 500 csata alattiakat tartom.
    Vasárnap délután viszont tényleg lehet aratni. Kacsavadászat... szerintem nincs azon szégyelni való. Loltrakival is sokat megyek... az is vicces. Sokkal jobban ellazit mint századozni vagy a magas tierű csaták, ahol dől az adrenalin.
    Nem nehéz magas effet csinálni alacsony tierben ez igaz... de ehhez nem kell foglalás/védelemre berendezkedni. Én killre és dmg-re hajtok, alig mentem foglalni védeni (nem ér oda a lassú tank) mégis magasak ezek a pontszámok.

Aktív témák