Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
diegho
üzenetére
Szerintem a MNYPénztáras dolgot kár volt említened, mert hidd el ott is hatalmas - sokkal nagyobb - felháborodás volt, csak ott is leszarták az embereket, mint itt!

whv: igen is volt prém tank nerf, mert a Type59-hez hozzá nyúltak, rosszabb lett, mint mikor megvettem. Ott vissza nem adtak semmit azóta sem, pedig kicsengettem érte a "jó" magyar forintot.

Amúgy szerintem is az itt a legnagyobb probléma a történetben, hogy az oroszoknak már megint lehetett.....az oroszok mindig jobb eventeket kapnak, nekik mindig mindent lehet, velük kivételezve van. EZ itten a probléma kérem szépen!
Amúgy én is abban bízom még, hogy a 8.5 patch-re majd elfelejtik már ők is ezt a story-t és akkor már az emelt áron tudom majd eladni a lőszert.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt amúgy hogyan tudják ellenőrizni egyesével a WG-sek - tudják-e -, hogy ki mikor vette a lőszert és kinek lehet eladnia 85 ezüstért és kinek 130-ért?!? Mert ha vki majd patch után vesz a 260-as lőszerből és azt adná el, akkor ez hogyan is lesz?!?
Aktív témák
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)