- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
babferi
tag
Bar mar jo ideje nem mentem vele mert uj fiokot csinaltam , de ez a par mondat hatha segit . No az E2 nekem rohadtul bejott tobb mint 300 csata alatt 64% nyeresi aranyom volt vele. Az a tank inkabb hevy jellemzoit itelve ( loveg kivetelevel persze
) a dolgok surujeben jo vele lenni
. En az alap toronnyal es a 10.5 loveggel hasznaltam . Campelni , sniperkedni ne akarj vele megha a 76mmes loveg is van rajta , nem igazan arra van . Ill. akarmelyik loveg is van rajta mindig keresni kell az ellen gyenge pontjait mert amugy gyakran fogsz pattanni vagy kicsit sebezni . Szembol nagyon bitang ha forgatva van a 130 pen koruli lovegeknek beletorik a bicskaja , bar amiota creditert elerhetoek a prem ammok azota ez kicsit valtozott szerintem . Ha lehet mindig ugy erdemes vele helyezkedni , hogy a fronjat lassa csak az ellen . A masik dolog ami tetszett benne , hogy nem volt egy tipikus critikusra sebzodo tank , persze kapott ilyen talalatokat , de nem volt olyan , hogy allandoan egett vagy az ammorack vagy a motor elszallt volna. A gun depression eszmeletlen jo rajta , hepe-hupas , dombos mapokon ez irdontalan elony . Ha top tank voltam en csak tortem az utat vele , de ha lent voltam akkor is a hevykkel mentem es kisse lemaradva csipkedtem az ellen hevyjeit , tamogattam az enyeimet . Amolyan noobok remalma az a tank szerintem (legalabbis amikor utoljara probaltam par honapja )
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest