Aktív témák

• babferi

tag

válasz grex4 #40201 üzenetére

Bar mar jo ideje nem mentem vele mert uj fiokot csinaltam , de ez a par mondat hatha segit . No az E2 nekem rohadtul bejott tobb mint 300 csata alatt 64% nyeresi aranyom volt vele. Az a tank inkabb hevy jellemzoit itelve ( loveg kivetelevel persze :) ) a dolgok surujeben jo vele lenni :K . En az alap toronnyal es a 10.5 loveggel hasznaltam . Campelni , sniperkedni ne akarj vele megha a 76mmes loveg is van rajta , nem igazan arra van . Ill. akarmelyik loveg is van rajta mindig keresni kell az ellen gyenge pontjait mert amugy gyakran fogsz pattanni vagy kicsit sebezni . Szembol nagyon bitang ha forgatva van a 130 pen koruli lovegeknek beletorik a bicskaja , bar amiota creditert elerhetoek a prem ammok azota ez kicsit valtozott szerintem . Ha lehet mindig ugy erdemes vele helyezkedni , hogy a fronjat lassa csak az ellen . A masik dolog ami tetszett benne , hogy nem volt egy tipikus critikusra sebzodo tank , persze kapott ilyen talalatokat , de nem volt olyan , hogy allandoan egett vagy az ammorack vagy a motor elszallt volna. A gun depression eszmeletlen jo rajta , hepe-hupas , dombos mapokon ez irdontalan elony . Ha top tank voltam en csak tortem az utat vele , de ha lent voltam akkor is a hevykkel mentem es kisse lemaradva csipkedtem az ellen hevyjeit , tamogattam az enyeimet . Amolyan noobok remalma az a tank szerintem (legalabbis amikor utoljara probaltam par honapja ) ;]

Aktív témák