Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android szakmai topik
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
slayer006 #33407 üzenetére
Nyugodtan, nem azért írtam mert baj
csak néha nekem már sok, hogy mi magyarunk állítólag többet káromkodunk a játékban mint mások, pedig aztán van ellenpélda bőven
Most voltam egy kört himmelsdorfon, t28proto, ülök benne szépen, mondom én nem megyek fel a hegyre, inkább legurulok gyors az utcát védeni. T150 csapatban beírja: if hill lost, we all lost. Nem is jött le senki az utcákhoz, csak a hegyre mentek vagy a sínekhez foglalni a zászlót, én meg egyedül csücsültem ott. Eredmény, középen átjöttek a top tankjaink és elhullottunk szép lassan. Ez a hegy a mániája az embereknek, ha mondjuk gyors áttörnek ott akkor nem is gond de mikor csak küszködnek és nem jutnak egyről a kettőre akkor már foghatom a fejem
Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest