- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Tegnap sikerült túljutnom WoT-os pályafutásom eddigi legrosszabb tankján, a Renault B1-en.
Kérem szépen, ez a tank egy rossz vicc. Még szerencse, hogy könnyített MM-je van, ezért nem találkozik 5-ösnél nagyobb tankokkal, mert már azokat sem igen lehet sebezni vele. Én free xp-ből minden modult felraktam rá + kiegészítők + 75%-os legénység + rengeteg gold ammo és így is használhatatlannak éreztem. Bele sem merek gondolni hogy mit szenvedhet vele az, aki legelső 4-es tankként játszik vele és nincs xp-je rátenni egyből minden modult meg nincs kreditje gold ammo-ra.
Az top ágyúja gold ammo-val is szinte használhatatlan. Jó, oldalról ha elég közel vagy és sikerül találnod egy pontot a KV-1 oldalán ahol átmegy a lövésed, akkor elkezdheted sebezgetni, ha nem foglalkozik veled, mázlid van, mert még a brutális tűzgyorsasággal is kell pár perc mire kilövöd. A kisebb ligh-okat azért viszi az ágyúja.
A tank lassú, páncélja gyenge. A kinézete meg 10-es skálán 1-es. Olyan ronda, hogy azon gondolkoztam sniper nézetben kéne végigtolni a csatákat.
A 60% fölötti win rate-en meglepődtem, tekintve hogy hétvége is van, meg szakasz nélkül voltam, de jó néha a nem létező szopóág másik oldalán lenni.Egy jó tanács, annak aki tervezi a francia heavy vonal kifejlesztését: ezt a tankot mindenképpen érdemes kihagyni, free xp-ből menni tovább a következőik, a BDR-re már azt mondják top ágyúval elég élvezhető tank lesz. Ez a B1 ez nem az. Respekt és tisztelet azoknak akik még a kreditért gold ammo korszak előtt végigszenvedték!
Aktív témák
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest