Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Szafter
üzenetére
Tier 6-ban régen nagyon szerettem az M4A3E8-at, de amióta megvan az M18 Hellcat, azóta azt tartom a legmókásabbnak, persze ez nagyon függ attól, hogy milyen játékstílusokat kedvelsz. Én szeretem a két végletet: Távol kempelni és hatalmas távolságokról jó nagyokat szúrni, erre az M18 az egyik legjobb, nagyon nagyot üt az ágyúja és emellett piszokgyorsan el tudsz iszkolni ha baj van, vagy a map másik felén kell a segítség. Erre a harcmodorra tier 6-ban az M18 jön be legjobban nekem.
A másik véglet amit szeretek az a heavy tankozás. Tier 6-ban a KV-2-re mondják sokan, hogy fun a trollcannon miatt, de nekem nem jön be annyira, mint a néhai "csak simán KV". Viszont Tier 7-ben a KV-3 számomra olyan amivel elég jól tudok aprítani. Döngetek előre, osztom a nagy pofonokat és a tank is bírja ha bekap párat. 62%-os győzelmi arányom van vele, szóval igazán komoly tényező a csatatéren.
De egyébként a fun mindig attól függ, hogy te milyen harcmodort szeretsz. Én sokszor látom a T-50-2 tankokat amint úgy cikáznak az ellenséges tankok között, hogy szinte látom ahogy a vezetője röhög a gép előtt ülve. Szinte már művészet kanyarogni az ellenség között és macska-egér játékot játszani. Viszont nekem sajnos ez a harcmodor nem annyira fekszik, de akinek meg igen az azt mondja, hogy a T-50-2 a legjobb fun tank (és hát valljuk be, mivel nem lehet róla tovább fejlődni, ezért csak funra, illetve farmolásra tartja az ember). De a VK2801 is hasonló, bár belőle jóval kevesebbet látok, lehet mert annyival bénább is nem tudom... én a Leónál meguntam a scout tankozást.
Aktív témák
- Jogász topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest