- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
đe$|re
senior tag
válasz
remington2 #23634 üzenetére
Tudom.
Nem is azért írtam, mert nem tudom, csak így este jól esett.
Más: Azon már meg sem lepődök, hogy a sok észlény, hogy megy ki az ellenfél elé? Naná, hogy teljesen oldalra fordulva, minél nagyobb célfelületet nyújtva...
Serene Coast, falu felől indulunk, top zsenijeink szépen felslattyognak a dombra. Persze, az elején megöleti magát scoutunk, agyalágyultak a dombon nem mozdulnak...Én a Protoval, egy is8-cal, super persinggel és egy jagdtigerrel a szigeten (+arty), lent maradtunk. Többször is írtam, hogy ugyan mozduljanak már meg. Semmi...a vége fele a nyomorék E75 sofőr benyögi, hogy no.1 camper. Mondom kösz...talán meg kellett volna mozdulnod a bádog dobozoddal...sebeztem egy csomót és mi lett a vége? DRAW
Aktív témák
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő