Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Rendben, akkor ezeket a progikat megnézem, a víruskeresést meg holnap, majd ha suliban leszek, mert a z több óra.
Sok t****** fájl van a gépemen, ezeket is beadja a nod, szerinteket azokban tényleg van vírus, vagy csak az eredete miatt nem szereti őket? Amikor kidob, akkor én is minél hamarabb sietek vissza, általában sikerül is, és van amikor aztán még nagyon hasznos tagja vagyok a csapatnak. Amikor meg a telóm 32 kbps netén nyomom, akkor van, amikor bedob várakozásra.
Hétvégén azzal a nettel agyonlaggoltam magam, de SU-85-tel mentem egy 5 kill-eset, a KV-3-mal pedig egy 4 kill 2 ezres szorzósat.
T-44-ig még van 3,5k tp, annyit hagytam tegnap este 4-kor, csak arra lettem figyelmes, hogy a nap kezd kisütni. 
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sok t****** fájl van a gépemen, ezeket is beadja a nod, szerinteket azokban tényleg van vírus, vagy csak az eredete miatt nem szereti őket? Amikor kidob, akkor én is minél hamarabb sietek vissza, általában sikerül is, és van amikor aztán még nagyon hasznos tagja vagyok a csapatnak. Amikor meg a telóm 32 kbps netén nyomom, akkor van, amikor bedob várakozásra.
Hétvégén azzal a nettel agyonlaggoltam magam, de SU-85-tel mentem egy 5 kill-eset, a KV-3-mal pedig egy 4 kill 2 ezres szorzósat.
T-44-ig még van 3,5k tp, annyit hagytam tegnap este 4-kor, csak arra lettem figyelmes, hogy a nap kezd kisütni.