- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Hát akkor ezek szerint senki nem tud alul múlni. Nagyban csatázunk a városban a Vk4502vel, erre elkezd pörögni a bázisunk. Na mondom egy med home. L*faszt, senki nem megy haza, na akkor én még viszonylag gyors vagyok, akkor go home. Haza is érek, 90nél, és egy szerencsétlen pz38na foglal, becéloz lő semmi. wtf? Pedig penetration, és villogott is. Ok biztos messze voltam, oda megyek közelebb, becéloz lő.... és ismét semmi damage..........
. És így lett random isten miatt egy ilyen balfasz módon elvesztett meccsem. Akkor aznap abba is hagytam a játékot, annyira elment a kedvem az egésztől.
Aktív témák
- Laptop Alkatrészek
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest