Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
IS-8 az első pár napban nagyon jónak tűnt, azóta viszont nem tetszik. PZIV átlövi szemből. A tornyát már egy T29 is átlövi szemből. Nincs gun depression, ezért minden kis bukkanón át kell menni, hogy lőni lehessen. Igazából még nem próbáltam, de szerintem szemből a troll gun KV-2 is át tudja ütni alul.
Jelenleg az a helyzet, hogy az oroszoknál nincs igazán jó tier9 heavy. Az egyik egy med féleség, de a T-54 jobban páncélozott nála, gyorsabban mozog. A másik pedig egy lomha dög, aminek nagyon kemény a tornya, de a lassan célzó ágyú és a lassú töltés miatt nem lehet vele azt csinálni, amit a régi IS-4el: menni előre és törni az utat. Igazából erre a tankra az S-70 kellene, akkor lenne az igazi.
Mondjuk érdekelne, hogy melyik orosz tankkal könnyű eredményesnek lenni, mert szerintem jelenleg az amerikai tankok erősebbek.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest