- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Arra jutottam, hogy természetesen jó volna ha szép grafikán legalább 30-40 fps lenne, de nem minden áron. Nem akarok 70-80-90-100 ezer forintokat elkölteni csak azért, hogy a WoT szépen fusson, elvégre nem csak a ezzel játszom és még az is lehet, hogy gondolok egyet és itt hagyom az egészet. Most egy ennél sokkal rosszabb géppel játszom, ugyanezzel a vidi karival és az fps 25 alá sosem megy. 1920*1080 néhány beállítás közepesen a többi lowon.
Más: Az előbb PzIV-el játszottam Malinovka támadóban. Megyünk fel a hegyen az A sávban. Másik oldalon kb. 400 méterre bespotolódott egy T49. Elkezdem lőni, 3 lövésből 2 be is talált, de eltűnt. Mondom lövök azért még egyet hátha betalál. Be is talált, de nem a T49-et hanem egy SU-100-at sikerült kinyírni ami tőlem 610 méterre volt.
A végére nyertünk tök simán. Kilőttem 3-at, spotoltam 3-at és sebeztem 9-et. Kaptam is egy szárnysegédet.
Aktív témák
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Vallás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest