Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
AlexWolf #14294 üzenetére
Az eff semmit nem számít, ha valaki 4-et capel körönként, akkor már 1800 felett van neki bármennyire is béna, de mit ér a 4 cap-el egy tier10 csatában, amikor a 10-es tankjában van 2000 átlagsebzése, nekem megy 3400? Úgy megeszem reggelire, hogy még csak jól sem lakok vele és lövöm a többi társát. Ez a játék nagyon nem az eff-ről szól értsétek már meg. Itt a sebzés a legfontosabb tényező, aki sokat sebez, az teszi a legtöbbet a győzelemért. A T29 körömről csak annyit, hogy nekem nem a túlélés volt ott a célom, hanem, hogy szétlövessem őket az artyval, ami sikerült is, az, hogy túléltem már csak egy kis extra, de mint mondtam én onnan saját magamat egy T29-ben kiszedtem volna pillanatok alatt. Van fent azért néhány olyan köröm, amikben sokkal nehezebb helyzeteket oldottam meg sokkal jobb játékosok ellen is, bár lehet, hogy csak mák a sok ilyen kör, meg biztos gold ammo-t lövök minden körben (mert állítólag csak így lehet ennyi átlagsebzésem) de az is lehet, hogy nem mák az egész. Én konkrétan bevezetném, hogy csak bizonyos tudás felett lehessen továbblépni, ne legyen olyan, aki 10-es tankban nem tud semmit sebezni, ehhez mondjuk tier9-ben kellene neki 2000-et sebeznie átlagban, ami szerintem még mindig baromi kevés, de legalább jó szűrő lenne.
Aktív témák
- Billentyűzet gondom van
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest