Hirdetés
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Igenis vannak olyan időszakok amikor egyesek szopóágra kerülnek ezt már én is tapasztaltam nem is egyszer. Van olyan nap, hogy akármit csinálsz nyersz, olyan kapáslövések találnak csak lesel legalább 50%-os winraiot-val és van úgy, hogy akármit csinálsz, akármennyit sebzel(már ha sebzel mert a gondosan becélzott tőled tizenméterekre lévő tankot nem találod el, ha eltalálod akkor pedig nem sebzel) 30-40% win ratiot ha sikerül nagy nehezen kiharcolnod.
Nekem az utolsó nagy szopóidőszakom 49% elérésekor következett be. Előtte volt olyan, hogy bőven 60% fölött nyertem, utána legalább egy hétig csak csökkent a %-om amikor is pihenőre raktam a játékot egy időre. Azóta lassan újra javul a %-om.
Nem hinném, hogy egyik napról a másikra elfelejtene valaki játszani és elég észrevehető, ha valaki a nem fogsz nyerni akármit csinálsz is. A planetwot-n szépen látszik a winrátion, hogy vannak olyan időszakok amikor szépen visszaesik.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest