Hirdetés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Igenis vannak olyan időszakok amikor egyesek szopóágra kerülnek ezt már én is tapasztaltam nem is egyszer. Van olyan nap, hogy akármit csinálsz nyersz, olyan kapáslövések találnak csak lesel legalább 50%-os winraiot-val és van úgy, hogy akármit csinálsz, akármennyit sebzel(már ha sebzel mert a gondosan becélzott tőled tizenméterekre lévő tankot nem találod el, ha eltalálod akkor pedig nem sebzel) 30-40% win ratiot ha sikerül nagy nehezen kiharcolnod.
Nekem az utolsó nagy szopóidőszakom 49% elérésekor következett be. Előtte volt olyan, hogy bőven 60% fölött nyertem, utána legalább egy hétig csak csökkent a %-om amikor is pihenőre raktam a játékot egy időre. Azóta lassan újra javul a %-om.
Nem hinném, hogy egyik napról a másikra elfelejtene valaki játszani és elég észrevehető, ha valaki a nem fogsz nyerni akármit csinálsz is. A planetwot-n szépen látszik a winrátion, hogy vannak olyan időszakok amikor szépen visszaesik.
Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel találgatós topik
- PlayStation 4
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest