Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Na ma délutáni 3-as szakasz már nem ment olyan jól, mint a délelőtti. Valahogy állandóan hozzánk kerültek a <45% win rátás top tankok, az ellenfélnél meg 60%-os játékosok tolták 3-as szakaszban... Legalább 3 csata volt amiben ilyen jó játékosokat rakott be ellenünk szakaszban.
Most újra beléptem a WoT-ba, mentem pár kört és rájöttem valószínűleg én vagyok szopóágon, de nagyon durván. Továbbra is csak és kizárólag elképesztően gyenge játékost pakol fölém az MM, a győzelmi esély 30% vagy az alatt mozog...
Előbb Leo-val Mines-on Tier 8 csatába dobott. Elmentem a félszigetre, ott spottoltam, aztán tovább mentem egyenesen a sarokig, hogy hátha elkapom az arty-t ,de ott kempelt egy T29, egy VK3601H meg egy Slugger. Közben a csapatot bedarálták, valami 2 killt tudtak összesen összehozni a fiúk. Aztán rám kenték az egészet... Hogy én csak ott kempelek... Persze piroska volt az összes, hiába mondtam nekik hogy nem tudok itt megsebezni senkit az arty-n kívül, meg hogy én spottoltok egyfolytában... Mikor egyedül maradtam a végén, megadták a helyem az ellenfélnek. Nagyon gusztustalan húzás volt...
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hell is Us teszt
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest