Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Na ma délutáni 3-as szakasz már nem ment olyan jól, mint a délelőtti. Valahogy állandóan hozzánk kerültek a <45% win rátás top tankok, az ellenfélnél meg 60%-os játékosok tolták 3-as szakaszban... Legalább 3 csata volt amiben ilyen jó játékosokat rakott be ellenünk szakaszban.

Most újra beléptem a WoT-ba, mentem pár kört és rájöttem valószínűleg én vagyok szopóágon, de nagyon durván. Továbbra is csak és kizárólag elképesztően gyenge játékost pakol fölém az MM, a győzelmi esély 30% vagy az alatt mozog...

Előbb Leo-val Mines-on Tier 8 csatába dobott. Elmentem a félszigetre, ott spottoltam, aztán tovább mentem egyenesen a sarokig, hogy hátha elkapom az arty-t ,de ott kempelt egy T29, egy VK3601H meg egy Slugger. Közben a csapatot bedarálták, valami 2 killt tudtak összesen összehozni a fiúk. Aztán rám kenték az egészet... Hogy én csak ott kempelek... Persze piroska volt az összes, hiába mondtam nekik hogy nem tudok itt megsebezni senkit az arty-n kívül, meg hogy én spottoltok egyfolytában... Mikor egyedül maradtam a végén, megadták a helyem az ellenfélnek. Nagyon gusztustalan húzás volt... :)

Aktív témák