Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
#35692544 #12829 üzenetére
A szopóágat is ki lehet játszani:
Én kipróbáltam azt, amit itt olvastam régebben (azt hiszem fsb írta), hogy ha az első csata bukta, akkor hagyom egy időre azt a tankot és megyek másikkal. Ha nyerek, akkor addig megyek azzal a tankkal amíg nem bukok egyet, aztán jöhet a következő járgány. Így azért összejönnek szép nyerő sorozatok.
Persze volt már olyan is, hogy az összes gépemmel bukó volt az összes első csata...
Sajnos ha éppen ráfeküdtél egy adott fejlesztési ágra, akkor így is-úgy is azzal a tankkal fogsz menni amivel tovább tudsz lépni, ilyenkor el nem tudsz mit csinálni... Illetve, dehogynem, törekedhetsz a jobb játékra.
Én személy szerint nem rendelkezek olyan képességekkel, hogy egyedül eldöntsek egy csatát, így csupa átlag alatti stat-tal rendelkező játékokkal teli csapatban csak a minél több sebzésre törekszem, hogy legalább a kreditet visszahozzam. Sokszor még ezt is képesek megakadályozni a csapat(?)társak...
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Mini PC
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest