Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Ehhez szerintem minimális angol tudás kéne, de a "noobozook" nagy része kb ennyit tud angolul. Én is a múltkor vadul magyaráztam valakinek, h mé volt hülye, de semmit nem értett szerintem belőle, csak annyit nyomott, hogy "noob" meg "report".
Már lassan egy hete nem toltam normál WoT-ot és egész kisimultam...Bár ma gondoltam megnézem az új fizikát. Hát minden csata elején valaki beírja, hogy "no shot" meg ugyan ezt oroszul, ennek ellenére nem volt olyan csata, ahol ne lőttek volna ki, annak ellenére, hogy én direkt nem lőttem, csak próbálgattam a fizikát...
Qrva jó lenne fizetős változat a WoT-ból!
Szerk: Most válaszoltak a megkeresésemre. Természetesen csak annyit, hogy a legjobb szakembereik agyalnak az ötletemen

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest