Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Szerintem pedig így gyönyörű az a tank. Eddig úgy voltam vele, hogy ST-1-nél megállok, mert kinézetre nem tetszett az IS-4, kis eséllyel vettem is volna meg. Eddig is olyan skin-em volt, hogy hátul volt rajta 4 kis hordó, az nem sokat szépített rajta. De így sárvédővel, plusz ezzel a toronnyal szvsz gyönyörű. Talán még az ST-1-nél is szebb. (Annak kicsit ronda a nagy tornya, de a másik torony sem jobb, annak a teste tetszik nagyon). Ha az IS-4-en a hordók úgy lennének a hátulján, mint az ST-1-nek, akkor tökéletes lenne, de így is nagyon szép. Nekem nincs lehetőségem kipróbálni a játékot jelenleg, ha valaki megtenné nekem, hogy körbefényképezi az IS-4-et, ezen kívül azokat a tankokat, amik változtak kinézetre, és pár repülő tankot, annak nagyon szépen megköszönném.
Aktív témák
- Minden, ami Unreal Engine
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest