Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Nekem most ~1380 körüli az eff értékem 7k csata után és bevallom őszintén, fogalmam sincs mit kéne tennem egy csatában az IS-7-el... Egyszerűen nem érzem azt a tankot. 100%-os legénység, 100% Elit Alakulat mindenkinek + Ventilátor és képtelen vagyok vele eltalálni bárkit is... 50 méterről is mellélövök, jó esetben leszedem a láncát... Persze akárhová megyek ,mindenki engem akar kiszedni először.
Én azt hittem az IS-8 után (amit szerettem), kapok egy agyonpáncélozott, jól manőverezhető dögöt. A páncélozottság az meg is van, bár aki tudja hol kell lőni, az bárhol átlő. De ez az ágyú katasztrófa... Pontatlan, lassan céloz, és dobálja a ~380 körüli sebzéseket... Már ha éppen sikerül sebző találatot bevinnem.
Most ráfekszem az IS-4 ágára, aztán ha az is meglesz akkor eldöntöm melyiket fogom megtartani, de szerintem az IS-4 lesz a befutó, azt az ágyút nagyon megszerettem.
Amiért megérte belekezdeni az IS-7 ágába: az IS-3. Szerintem azt a tankot ki kell próbálnia mindenkinek, annyira jó!
Aktív témák
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Autós kamerák
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS RTX 3050Ti 16GB 512GB aktív toll+fólia gar
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest