Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ezt imádom. Ez minden MMO rákfenéje. A sztori a következő:
- IS-3-al védünk egy pontot az ellenséges zászló közelében, fedezzük a többieket akik a körön belül vannak. Egy Panther II megjelenik mögöttünk és nagyon bénán szerencsétlenkedik. Belelő egyet az IS-3-ba totál bénázásból. Elnézést kér. A következő lövésével belém is ereszt egyet. Elnézést kér. Elküldtük a francba, hogy mekkora béna gyökér (sniper módot nem ismeri, kidugja az orrát majd visszabújik, közben lövöldöz, ezért talál el minket is).
- Következő csatában megint csapattársam. Himmelsdorfon beálltam, hogy belőhessem a hosszú folyosót. Megint mögém áll. Most egy olyat sikerül belém lőnie, hogy kigyulladok és lemegyek 60%-ra. Meguntam és egyetlen lövéssel megcsiklandoztam a lőszeres rekeszét.
- Ezt követően engem is kilőtt az ellenség, mert nem velük foglalkoztam. Volt időm csevegni a gyökérrel. Elárulta, hogy még csak 2 napja játszik. 250 dollárért vette az accountot ebayen. Szerinte a Maus és az IS-8 a legjobb tankok a játékban.
Aktív témák
- Autós topik
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest