Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grex4

    aktív tag

    nem értem miért nem vettétek eddig is evidenciának a manipulált MM-et, már akkor lebuktak mikor kijavították jó pár peccsel ezelőtt hogy a hármas platoon ne mindig top tegyen. Azzal már nem tudott mit kezdeni a bugyuta MM-nek álcázott válogatósdi. Semmi köze ennek ahhoz hogy mennyit fizettél, sokkal egyszerűbb arra gondolni hogy a boldog játékos nem fizet boldogan ezért cumiztatni kell. Már pedig a MM ezt teszi. Ha top 2 sebzőben/killben miegymásban vagy a csata végén és vesztesz sorozatosan azt ép eszű ember is belátja hogy képtelenség. Ha random, akkor pont annyi az esélye a jó csapathoz mint a rosszhoz, sőt tán exponenciálisan csökken annak az esélye hogy legközelebb veszítsél. Ahhoz pedig hogy tegyük fel 10szer veszítsél egymás után (és itt már qrvára lényegtelen mennyit teszel a meccshez) lényegében 0, és mégis folyamatosan előfordul. Nem az van hogy 100 év alatt egyszer egymás után 20 feketét kapsz roulett-be, hanem folyamatosan előfordulnak az anomáliák amire már nem magyarázat a randomitás. Bármekkora winrate-et el tud érni 3 unikum játékos, ugyanis akármekkora fos csapatba is teszi a MM, képesek lehozni míg te maximum pár százalékkal tudod feltornászni a winrate-ed. Pedig ha random a dolog, akkor te mint kiemelkedő játékos (egy noob helyett) sokkal többet teszel a csatáidért ezért nyíl egyenesen mennie kéne a winrate-nek is. Azt már nem említem hogy a játék szinte minden területen a noob-okért él, ezért a MM-nek is melléjük kell állni mert ő nem veszíthet túl sokszor mert nem fog fizetni. Kérdem én, ha egy bot ugye 45% winrate-et generál míg te top 2 sebzőként tfh 1500wn6-al mindent megtéve a meccsért csupán 55%-ot akkor hogy is van ez? Erre nincs magyarázat.

    Ugye a célzókörön belül hova megy a lövedék az random, ezt talán egy peccsel ezelőtt átváltották a gauss görbéről. Míg egy szikla mögül ki lóg egy ellenség valaga és spottolva van 3ból 2szer jobb esetbe eltalálod. Amint nincs spottolva már sose fogod eltalálni azt a pontot, hívhatnánk rásegítésnek is. Létezik ilyen ha random?
    folytathatnám a sort, nem kell ehhez matematikusnak lenni hogy észrevegye az ember hogy az ég világon semmi sem random. A számítógép nem fogja feldobálni a játékosokat, összekeverni és szétosztani 50-50%ban. Meg kell neki mondani hogy mi szerint dobálja szét! Diablo 3-ban is dettó ez volt a helyzet, de ezt már sokszor leírtam.

    xvm nélkül 2 dolgot bőven elég átfutnia a gépnek és garantáltam úgy dobom szét a csapatot hogy tudom melyik fog veszteni.

    [ Szerkesztve ]

    üdv

Új hozzászólás Aktív témák