- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laskr99 #174644 üzenetére
Eszközkezelőben keresd meg a VGA-t és a tulajdonságok között tiltsd le a driver automatikus frissítését(ha jól emlékszem, akkor van ilyen lehetőség), ezután a win update beállításait is nézd át és kapcsold ki a driverekkel kapcsolatos automatikus baromságokat. Ha ez megvan, akkor húzz le az nvidia-tól friss drivert és tisztán telepítsd fel(amd-nel van ilyen lehetőség, ez uninstall+install-t csinál).
Újraindítod, elküldöd az MS-t anyjába és örülsz. Nekem is ilyen gondom volt, megcsináltam a leírtakat fél éve és minden ok. -
Chris0321
veterán
válasz
laskr99 #174646 üzenetére
Én átnézném az összes grafikai beállítást hátha valamit eltolt a rendszer, mikor megvettem az adatlapomon szereplő gépet tavasszal én is csak rányomtam az alapértelmezettre majd mikor átnéztem átállítottam még egysmást. Nekem szerencsére nem volt ilyen fps problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest