-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz Greentea #109500 üzenetére
Oda raktuk a dmg-et legalább
más: M103-at és STI-t ne húzzatok egyszerre, valami borzasztó mind2 stockként, arról már nem is beszélek, hogy csak mezőn és sivatagban vagyok velük folyamatosan, ma el is adtam a Tiger II-t ahhoz nincs erőm már...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
S-51 RNG youtube
Le dmg-eltem az nmy teamet
Amúgy nem ment ma a játék 4 stock tankot húzni nem vidám...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Hű ennek a T34/100-nak a z 5 fokos gun depje az nagyon kemény... ezt nem tudom honnan találta ki a WG hozzá... max hasra ütöttek azt tudom elképzelni
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Lightal spotolni max team playben van értelme, randomban semmi... úgyse lövik a tomatok...
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Hű egyelőre ez az STI nem adja, annyira lassú az alap motorral, hogy a JgPzE100 elmegy mellettem.... nem túlzás ez egy kicsit a WG részéről?
-
h1mpi
félisten
válasz Plasticbomb #109466 üzenetére
Válts szervert és akkor 6-8 mapot legalább váltogat.
-
-
h1mpi
félisten
Azt miért csinálja az Aslains packos legénység pakolgató mod, hogy nem jegyzi meg melyik legénységet teszem a prém tankba? Azt szeretném, hogy az SP-ben az M48 legénysége menjen be, de hiába rakom be őket, amikor visszamegyek az M48-ra és utána az SP-re megint az M46 legénysége kerül vissza. Ugyanezt csinálja a Löwe-Tigris I és II legénységgel is. Van erre valami trükk, hogy megjegyezze?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
QB Streamjében az 561 hp-s bulldog le akarta rammolni a Maust Elpukkant rendesen
-
-
h1mpi
félisten
válasz mcwolf79 #109278 üzenetére
Ez nem egészen így van, ha nem a lácban akad el, hanem pattan akkor sidescrapeben is beleszámít a pattintásba. KV4-el így pattintottam nem rég majdnem 10 000-et. Összesen 13 000 volt a pattintott és a sebzett eredményem. Ezt sose tudom még egyszer megismételni.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Dr.Én #109108 üzenetére
7000 körül már megéri és tényleg sokan dicsérik már itt a fórumon is. Terveim szerint majd a RU csajos legénységét teszem át a PTA-ba és csinálok egy újat a Panther vonalra.. oda kell a prém tank, hogy lámpa nélkül ne sokáig kelljen rohangálnom
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Köszi azt még meg se néztem. Egy 30%-os akció keretében már jó ára lesz, annyira nem süget az idő, mert a Német med vonal még úgyse napok kérdése
-
h1mpi
félisten
válasz Tuco Ramirez #109057 üzenetére
Pont ezen gondolkozok. Az 5K gold pont kellene, de a felszerelésekért nem szeretnék fizetni max kredittel
-
h1mpi
félisten
Nekem kell ez a Mutz lehet megveszem, mert most akarok nekiállni a német med vonalnak (Leo PTA, és Leo1 aztán a Panther vonal is időszerű lenne). Viszont a 8.8 és az M10 az nekem nem bejövős.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Valaki azt mondta nem jó az SP mentem vele egy kanyart 3K dmg és 2K pattintott 100K credit.
Mentem még kettőt
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Nagyon durva Skoda T-25-el egymás után 5/5 tier8....
-
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Most nézem, hogy az IS4 ág miatt alig kell valami fejlesztenem az IS, IS3-on. Szerintem neki ugrok, mondjuk a T-10 se lett rossz, ahogy nézem az IS7 meg beast.
Most nézem, hogy lassan vége az akcióknak, meg kell ma húznom a Skoda T-25-öt, mert az xp is szépen jön a legénységnek.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #108880 üzenetére
Majd felnézek az SG fórumra ott úgyis minden kiderül
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz Sixkiller6 #108793 üzenetére
Sokkal jobb pedig én nekem is előtte az volt a kedvencem, de most az M48
-
h1mpi
félisten
válasz Sixkiller6 #108790 üzenetére
Az M48 annyira jó az M46 után, hogy besírsz
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #108764 üzenetére
Igen én is ezért "támogattam" őket, hálás vagyok, amit csinálnak évek óta. A nagyobb tárhely esetleg a képeknek jól jön, volt amikor törölnöm kellett már. Ignorálni én se fogok senkit, mert elveszti a fórum az értelmezhetőségét, ha egy-két hsz kimarad.
-
h1mpi
félisten
a WoT topicban szerintem mindenki PH! prémium lesz, hogy ne lássa a hszeimet Én is megvettem egy évre de magamat nem lehet ignorálni
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Sixkiller6 #108674 üzenetére
Szerintem a gold ammo azért túlzás, mert gyorsan össze lehet szedni vele nagy mínuszt
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #108672 üzenetére
É ha látom, hogy van a másik oldalon T49 a CDC-vel megyek valahova máshova, ahol nem tűnhet fel
-
h1mpi
félisten
válasz Sixkiller6 #108612 üzenetére
Gondoltam, hogy alig kapnak xp-t, különben elég lenne egy tank egy nemzetre A HTC nekem is porosodik és még fog is egy ideig, mert nem tervezem az USA TD ágat.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz Sixkiller6 #108607 üzenetére
TD-be nem tudod beletenni szerintem a LT legénységet.
-
h1mpi
félisten
Köszi mindenkinek valamennyi freet tolok bele. Szerintem a IX-es gun és a torony lesz megvéve.
A mai napra szerintem elég lesz ennyi, a mákfaktor is véget ér egyszer
Itt egy videó majdnem felborítottam egy WT auf Pz. IV-et a RU-val
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Megvettem az STI-t. A IX-es ágyúhoz kell a fejlesztett lánc vagy elbírja?
-
h1mpi
félisten
Megkaptam a KV4 utolsó meccsén: Ugly russian idiot Az M46KR nem értette meg, hogy beforgatva pattan rólam
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
A KanosJagdpanzer megvan valakinek? Kíváncsi lennék a véleményére.
-
h1mpi
félisten
válasz rlazol #108455 üzenetére
És akkor ne számold a raklapnyi prém tankot és egyéb dolgokat. Nem véletlen építettek Cipruson egy olyan irodaházat. Szerintem a "szellemi alkalmazottak" elég jól keresnek, ha csak a magyar streamer srácot nézzük, aki kiköltözött ciprusra a WG miatt. (nem jut eszembe a neve)
Ha valaki belinkeli az OFF-ba is akkor még többen töltik ki. Eddig 78% az igen (9 vote)
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Kíváncsi vagyok az itteni játékosok vesznek-e prémet? Aki gondolja töltse ki 3 másodperc. Itt egy kérdőív: [link]
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Aki kíváncsi WT hamar megöregszik
-
h1mpi
félisten
válasz Midway #108438 üzenetére
Közgázt nem tanultál gondolom? Nem kell sokat gondolkozni rajta, hogy a Play for Free játékoknak csak azért ez a neve, hogy elkezdjenek játszani vele, mert a játékosok nagy része úgyis költ rá. A fejlesztők, pedig ebből szereznek hasznot. Ha nem fizetne senki, fél év múlva megszüntetnék a játékot.
(#108440) Midway: Természetesen nem és tudom és ismerek olyan játékost, aki nem költ a játékra mégis jó játékos és sok tankja van (balage8x pl.)
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Már lassan megvan a cseh ágon a VII-es tank, de még mindig nincs 6th sense (csak 86%)... borzasztó nehéz összekaparni a 0-ról...
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #108370 üzenetére
Ezt becsülöm is csak ilyenkor sz@r a másik oldalon lenni
Amúgy TE pont nagyon jó topic gazda voltál, mert szerintem úgy értelmezted a szigort, ahogy kell. Engedtél kicsit, de ha kellett moderáltál. Most viszont alig lenne dolgod, mert a szabályok végre megfelelően lettek definiálva a topicban és nem számít OFF-nak, ha az ember a játékkal kapcsolatosan posztol ki dolgokat, akár alacsonyabb tierből.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jozefgucci1 #108361 üzenetére
Én tudom, hogy egyedül vagyok a 100 ellen, de nembaj azért nem állok be a sorba, hogy jó fejnek tűnjek. Tudom, hogy itt a 99% utál, de nem baj nem érdekel.
Topic gazda se itt és se máshol nem leszek, mert nem is vállalnám egy olyan közösségben, ahol más a nézet, mint az enyém, illetve voltam már moderálva is párszor és ez is kizáró ok, úgyhogy áldásom Emrére, legalább ami nem tetszik Neki azt törölheti Amúgy Nekem semmi bajom vele... eddig sose volt, de 1 nap alatt kétszer szólt be, ezt nem tudom mire vélni...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz rlazol #108355 üzenetére
szeretem a szkeptikus dolgokat, és Tőled viccnek is veszem
(#108356) emre: rajtad azért látszik, hogy unicum vagy, néha nem férsz be az ajtón... sajnos ez a jellemző ebben a játékban.. ahogy nő a wn8, úgy csökken a másokkal szembeni tisztelet a játékban és a fórumon. Kevés kivétel van sajnos, talán egyet ismerek, aki magyar a Rudii.. Ebből a szempontból pont az SG szintjét hozod. Ha épp senki nem kötetszik a másikkal, akkor megérkezel és elkezded a szurkálásodat, szépen, finoman... Ez egy fórum, ha valaki hülyeségeket mond vagy csinál, mint én is sokszor, akkor nem az a megoldás, hogy kiröhögjük és még 1 év múlva is ezen csámcsogunk, hanem továbblépünk rajta. Igen adtam el prémtankot feleslegesen, mert kezdő voltam. És bevallottam, hogy hülye voltam? Igen... Akkor nem tudom mit rugózol még ezen. Te biztos mindent tudtál úgy kezdted a játékot... Én nem mondtam, hogy értek ehhez a játékhoz csak szórakoztat néha, a ráköltött pénz meg amit elbuktam hidegen hagy, hála istennek nem hiányzott sehonnan. Mondok néha hülyeségeket, de, ha ez téged zavar ugord át a hsz-eimet engem nem zavar hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz #84221696 #108344 üzenetére
Ahogy láttam ez tipikusan az a tank, ami csak akkor használható, ha fullos. Még a nagy motor is szükséges hozzá, mert anélkül olyan, mint egy bálna. Az ágyúja elég pontatlan messzire, úgyhogy azért nem lehet nagyon supporolni a távolból.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ma támadt egy olyan ötletem, hogy eladom az összes HT-om. Annyira szánalmas a játék velük a medekhez képest, hogy semmi értelmét nem látom
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest