- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mobil flották
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Veatta #14032 üzenetére
hmm használsz valamilyen zoom addont?
Felraktam egy új verziót a Minimalista. Kiszedtem belőle azokat a dolgokat amik zoom módokkal összeakadhatnak.
Remélem így menni fog.
-
Jakuu
őstag
Valami nem stimmel a arty MM-el a 8.5 patch ota.
Csak ket pelda azota mit csinalt:
Nalunk egy tier 6 arty, masik oldalt ketto tier 7
Tegnap szinten egy gyonyoru elosztas.
Nalunk 1db t7 + 2db t6 arty, ellenfelnel pedig 3db t7+ 2db t6 arty azaz nem csak szamban voltak nagyobbak 3 vs 5, hanem meg a tier ertekuk is magasabb volt. -
SoulReaver
veterán
ma szopóág van nálam... agyhalottak közé rak folyamatosan...
north america -n mire kiszedtünk mindenkit a bázisuk körül, elhullott a túloldal, pedig ott volt a főerőnk... mi vagy 3-4 tankal bevehettük volna a bázist, de nem... még egy lövést is bevállaltam, h megmentsem az is-7 es ünket, de az is elqrta...... mikor már feleszméltem, rám jött a maradék csürhe... és ez csak egy volt a sok közül..
ma többször is hagytak már úgy egyedül, h az olyat le kéne lőni dezertálás miatt.
Állunk a szikla alatt, tök jól védünk, próbálnak jönni, erre azt veszem észre, h már csak egyedül vagyok, mert a kedves csapattársam elszaladt mint egy beszari nyúl, engem kilőttek... de a nyuzi nem jutott messzire, kinyírták(hátbalőtték) -
Atlantis
veterán
Végre valaki, aki hasonlóan érez, mint én. Utáltam a T30-at, az egyik legszebb WoT-os pillanat volt, mikor eladhattam végre.
Más:
Hétvégei akcióból egyedül az emelt szorzó és a felszerelések leárazása ért valamit számomra, sikerült azért haladni valamelyest, vettem ARL-t, Black Prince-t, ezek közel fullosak is lettek, akárcsak a T54. T110E5, T110E4, meg egy rakat felszerelés is beszerzésre került. Ezek csak részben köszönhetőek az akciónak, kerestem is némi kreditet, de hetek óta felhalmozó üzemmódban voltam, azt reméltem, a nagyobb osztályú gépek is akciósak lesznek. Így jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autodesk - Revit
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Windows 11
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest