- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
vJokka
aktív tag
válasz Geller72 #221532 üzenetére
Mozgás közben esetleg, mert sz@r a löveg stabilizálása, egyébként teljesen beszűkülve a legpontosabb a játékban.
#221544 Nyugis: Kap XP-t a legénység, viszont nem a csata után járó teljeset.
#221533 phoenix1989: Te milyen felszereléssel használod? Legközelebbi leárazásnál szeretnék rajta módosítani. Jelenleg célgyó-tőgy-optika van rajta. Célgyót cserélném majd forgási mechanikára, az optikát meg lehet az improved aimingre. Ugyan ez menne ScorpG-re is.[ Szerkesztve ]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz jozefgucci1 #221247 üzenetére
Én a Manticore-t ajánlanám, főleg ha van benned kis mazo hajlam . Nekem jobban bejön, mint a T-100 LT.
-
vJokka
aktív tag
válasz phoenix1989 #221161 üzenetére
Igazad van, de EBR-en csak egy hangyapöcsnyit javít.
#221162 dokee78:
Tanks.gg összehasonlító táblázat: link
Skilleknek Bia+Smooth ride+Clutch braking+Snaphot-ot állítottam be. Első oszlop csak skillek, második skillek+forgási m., harmadik skillek+v-satb.
A CVS nem csak álló helyzetben hatásos, mozgás közben is, mint az optika.
Összehasonlító videó az ELC-n, CVS vs Bino: link
Részletesebb teszt a CVS-ről: [link] , ez alapján felderítőnek kb. kötelező felszerelés."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz dokee78 #221148 üzenetére
Mivel alapból rövidlátó, ezért nálam cvs+venti+optika van rajta, a lila felszerelés csak jót tesz neki. A löveg stabilizációja alapból is egész jó, a v-stab sokat nem dob rajta.
#221150 phoenix1989: Elméletileg a forgási mechanizmus nem ad plusz pontosságot, csak a gyorsabb fordulásból eredő büntit kompenzálja. Nerf után kicsit lassabban kanyarodik, de szerintem ennek ellenére nem szükséges rá.
-
vJokka
aktív tag
válasz Zoolee1976 #221088 üzenetére
"LT-432 is néztem de elég sok rosszat irtak róla a játékosok,pedig tetszeni az is tetszik."
Akkor azok rossz játékosok voltak , az egyik legjobb T8 light a játékban.
Skilltől pár csata: [link]"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz jozefgucci1 #220861 üzenetére
A med ággal szerintem se nyúlsz mellé, 9-es és 10-es is nagyon jó. Ahogy látom, a heavy már megosztóbb. Ott csak a 8-nál járok, az nagyon tetszik. Tornyot és top ágyút freexpztem rá, nagy mintám nincs, eddig ezt sikerült vele alkotnom:
-
vJokka
aktív tag
válasz kchryss #219605 üzenetére
Neee, kár érte, klipet kellett volna csinálni. Videókat nézegetett kevésbé ismert tankosoktól, amikor egy ázsiai archoz ért. Megörült, hogy végre egy csaj, erre megszólalt az illető "bariton" hangon , egyébként először én is lánynak néztem.
-
vJokka
aktív tag
-
-
vJokka
aktív tag
válasz vJokka #217890 üzenetére
Közben megtaláltam a peccs infónál: [link]
"Exchange of Blueprint Fragments
Soon after the update release, the option to exchange national and universal fragments for valuable in-game items will be added to the game for a limited time.
Exchange of these fragments will be available in the "Best" tab of the Store.""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
A szinttel nő az élvezeti faktoruk. Szerintem T8-al kezdj, mert nagyon más az irányításuk, mint a lánctalpasoknak. Én még 1k csata után is tudok olyan balfax manővereket végrehajtani, hogy csak fogom a fejem .
Felszerelések: cvs + optika + venti + pótkaja + tűzoltós direktíva, ez utóbbi helyett mehet valami látótáv növelő, ha maxos a tűzoltó skill a legénységen.Szerk.: Lőszernek jó sok HE!
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz Geller72 #215665 üzenetére
Én azért nem véltem felfedezni hibát, mert már velem is előfordult jó párszor. Nem számolja senkihez killnek, ha valaki öngyilkos lesz.
#215532 kchryss: Köszi! Azért kellett az rng meg a balf*sz ellen is. Pl. az a bc aki rámrongyolt simán kiszedhetett volta.
-
vJokka
aktív tag
Alliance 3-as küldi egy "kis" mákkal pipa:
Replay"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz peterson79 #215452 üzenetére
Nem szivattad meg magad, az stimmel.
-
vJokka
aktív tag
válasz peterson79 #215404 üzenetére
Mikor bejöttek az új felszerelések, akkor kaptam ezt a tippet egy egész jó játékostól:
Annyi, hogy én nem bondos cuccokat raktam fel."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz jano_77 #214804 üzenetére
3*igen: [link] "Holiday Ops 2021
December 9, 2020 at 08:00 CET through January 11, 2021 at 08:00 CET (UTC+1)"[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz peterson79 #214758 üzenetére
-
vJokka
aktív tag
válasz peterson79 #214696 üzenetére
Szerintem nem adja meg előbb, mivel van egy olyan kitétel, hogy legalább 1 tankot meg kell semmisítened csatánként.
#214695 kchryss: Elég gusztustalan, hogy ezt engedi a WG, a rankednek k*rvára nem erről kellene szólnia, de ide vehetjük a CW-n behúzott tankokat is. Személyes küldiknél nem zavarna, mert ott nincsen limitálva a nyeremények száma.
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Kellemes ünnepeket parancsnokok!
Ilyen karácsonyi RNG-t kívánok nektek!"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz Balcsix #212563 üzenetére
Szerintem van, legalábbis tavaly sikerült a 10-es szint + 1 festés nagy láda nélkül. Ajándékba kaptam 11 nagydobozt, abból pedig ki tudtam fullozni az előző éves gyűjteményt. Jelenleg 7-es szinten vagyok és van 5k+ shardom, és kétszer nem is csináltam meg az extra napi küldit, így bent maradt 6-6 doboz.
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz jano_77 #209657 üzenetére
Pár rövid, humoros sztori a hősökről: https://www.youtube.com/c/bogatursonline/videos
-
vJokka
aktív tag
Beküldtem a malacot a csűrbe, vakon
https://youtu.be/PphvhH7GFMQ"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz wwenigma #207540 üzenetére
T30 camot automatán megkapod, ha jól emlékszem, a prime loot-ot viszont be kell húzni, és már lehet is.
Nekem is lenne egy kérdésem. A képfrissítési freqi 120Hz-re van állítva a játékban, ezt meg is jegyzi, viszont elég sokszor előfordul, hogy csatában max. 60Hz van. Kilépek a setupba átváltom 60-ra majd "leokézom", és mikor kérdi, hogy megtartsa-e a beállításokat akkor a nemet választom és voálá, újra 120-on megy. Erre van valami megoldás?"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
Ilyen cucc kellene a WoT-hoz is : CSGO Cheaters trolled by fake cheat software
(#207072) Swinegod: HEAT se ad egyértelmű előnyt, rétegelt páncél/lánctalp elnyeli, kerítést vagy más akadályt se lehet vele átlőni, amit egy sima AP-val is átviszel. A SU-nak is vannak bőven olyan tulajdonságai, amiben gyengébb, mint a másik kettő.
(#207075) peterson79: Láttam, Type 5-nél majdnem megvolt."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz peterson79 #207039 üzenetére
Nagy csata vagy sem, a 14k+ assziszt már emberes, szép volt!
(#207064) Swinegod: mi bennük az OP? Én a SkorpG-met még a kettőért sem cserélném el, akkor az übermegaOP?
-
vJokka
aktív tag
válasz notika77 #206954 üzenetére
Régi CSS-s reflexek már megkoptak , igaz azt is csak szórakozásból játszottam, baráti klánnal. Taktikánk kb. annyi volt, hogy "ki merre lát" .
Elsőre ezt sikerült összelőnöm:
Update: Elsőre a horizontal trackinget raktam be.[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Egy amolyan "vakok között félszemű a király" típusú csata
Végére azért összeszedtem magam. Replay"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz jano_77 #206701 üzenetére
Most láttam fb-n https://www.facebook.com/wotinfo.hu/videos/640799719873472/
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Pletyka szinten felmerült, hogy lehet majd valami speckó tankot venni évfordulós érmékért:
DezGamez videója"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz kchryss #206539 üzenetére
Tankelitet néztem délután, próbálgatta a buffolt/nerfelt tankokat. Az alig beforgatott toronyfrontját elég nehezen tudta beütni 340-es HEAT-el https://www.twitch.tv/videos/699939919?t=2h7m18s
-
vJokka
aktív tag
Pár kör után nagyon bejön, kész felüdülés ranked után
Tudom csak másod osztály, de egész jó kis csata volt. Replay"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
Bónusz kód: RISINGFORPREMIUM20
"WoT Premium Account received. Expires 2020.08.03. 16:56:15.""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
Bónusz kód: MACHINES20WILLWIN
"Receipt Date: 2020.08.01. 16:18:55
Personal Reserves: Additional Credits per Battle (x5)""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz peterson79 #206347 üzenetére
Nem nagyon néztem még utána, Deztől láttam 1-2 videót. Szerintem egy-egy jobban kihegyezett build megkönnyíthet pár szivatósabb személyes küldetést.
-
vJokka
aktív tag
válasz kchryss #206161 üzenetére
WG-től kitelik
(#206165) peterson79 : weboldalon azt írja, hogy csak saját sebzésre ad és pattintásra.
"Role actions:
- Dealing damage to vehicles in the view range (upon own spotting)
- Blocking damage"
[link]
Szerintem asszisztra nem ad extra XP-t."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz hulp01 #206112 üzenetére
"Vicces, hogy amikor azonos xp-m van egy csapattárssal, akkor is én vagyok az, aki pont kicsúszik az első ötből."
Ezen változtattak volna? Tavalyi rankedben nekem volt hármas holtversenyem első helyért vesztes csatában, és mind a hárman kaptunk sráfot: [link]"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz kchryss #206123 üzenetére
Ismerősök közül talán csak Te vagy aki rankedezik. Egyébként egész hasonló a statunk, kicsivel gyengébbek a számaim. Stibivel sokat toltam az első sorban, aminek köszönhetően becsúszott jó pár busztó csata. A célom, div2-t az első napokban elértem, azóta nem is játszottam, de ahogy olvasom a fórumot, lehet jobban is jártam . Hétvégém lesz egy kis időm, lehet majd megpróbálok div1-be felmenni, csak bírjam idegekkel. Eddig ezt sikerült összekaparni:
-
vJokka
aktív tag
válasz Dobi 562 #205878 üzenetére
STB-1-ed van? kchryss írta múltkor, hogy mennyit visznek CW-re a buff óta, gondoltam megtesztelem rankedben, szerintem egész f*szás lett, igaz előfordul, hogy kicsit túltolom vele. Mellette még az Udes-t próbálgatom, az is egész jónak tűnik.
-
vJokka
aktív tag
válasz jano_77 #205758 üzenetére
Kb. az oldal felénél van, "Experience mechanics": https://worldoftanks.eu/en/content/guide/ranked_battles_guide/
-
vJokka
aktív tag
válasz phoenix1989 #205531 üzenetére
Igazad van, a kukkerrel nem számoltam, viszont még így is 123 m-re jön ki, ami kevesebb, mint amennyire volt tőled, ezért nem láttad utána. A replay-t megnéztem még egyszer, miután lőttél a Leo-ra már nem mentél vissza a bokorba, a kis domb mögött maradtál, szóval bőven el tudott menni az E4.
-
vJokka
aktív tag
válasz phoenix1989 #205520 üzenetére
Tud érdekességeket produkálni a spot-rendszer, viszont ez itt szerintem rendben volt. Valószínűleg csak azután mozdult meg az E4, miután lőttél a Leora és visszahúzódtál a kis domb mögé. Feltehetőleg álcaháló is volt rajta, WZ látótáv 486m, E4 camo legénységi skillel+bia+háló 36.92, bush camo +50, így képlet alapján 107m-ről tudtad volna spotolni.
(Kajával egyik oldalon sem számoltam)
Egy egész jó kis videó a témában: [link][ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz e-newsee #204520 üzenetére
Én dobnám a célzót, helyette mehet vstab, harmadiknak meg optika vagy szellőzés.
Itt egy összehasonlítás: [link] , vstab+töltés alap, 3. célzó - venti - optika, skilleknek Bia+Snapshot+Smoothride+Sit.Aw.-t állítottam be.
(#204391) popey37:
Ha jól emlékszem, viszonylag magas pinggel (~100) játszol. Esetleg próbálj meg egy szerver célzó modot felrakni (igen, tudom rühelled a modokat, de a játékban lévő szerintem inkább zavaró), mivel a nagy ping produkálhat a leírtakhoz hasonló dolgokat. Én korábban az Awfultanker ServerMarker modot használtam: link (mostani netemmel már nincs rá szükségem 20-30-as ping mellett)."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
1 nap prém: 1DAYPREMIUMCRIF2020 , nekem még elfogadta.
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
Skill még az üres garázshelyet is 3 markolta Reddit
-
vJokka
aktív tag
Ez most jól esett Végét majdnem elcsesztem, rossz gombot nyomtam idegességemben, és nem váltottam vissza HE-ről, el is fogyott a lőszer.
-
vJokka
aktív tag
Tundrán, a K9-ben lévő "magic" fát ismeritek? Nekem viszonylag új felfedezés (vagy már elfelejtettem), nem szoktam oda menni. Nem túl rég, az egyik csatában a ScorpG-vel mégis úgy döntöttem, hogy ott veszek fel pozíciót. A kis bucka baloldalán lévő fát kidöntöttem észak felé, és olyan camo-t adott, hogy csak pislogtam. Az F9-be leérkező ellenfelek sem vettek észre, pedig viszonylag előre kellett osonkodnom a gyenge gundep miatt.
Pirossal karikázott rész:
1.8-as replay, csak az eredmény miatt, sajnos a mostani kliens nem játsza már le."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz galervin93 #202945 üzenetére
Szerintem meglepően jók lettek ahhoz képest, mint amire a kijövetelük előtt számítottam. Egy hajszállal még jobb számokat hoztam/hozok velük, mint a ruszkikkal a kerekesek behozása előtt. Pár lőszert még adnék nekik, azzal nagyon óvatosan kell bánni.
-
vJokka
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #202902 üzenetére
Lassan egy éve használok egy Razer Tartarus V2-t játékhoz (melóhoz is jól jön), a hüvelykujjamnál lévő D-pad-ra van beállítva a szerelés/gyógyítás. Kis túlzással, még le sem esik a lánc, de már javítódik
-
vJokka
aktív tag
válasz phoenix1989 #202634 üzenetére
-
vJokka
aktív tag
válasz pruzsi #201667 üzenetére
Következő patch-el kivesznek jó pár tankot a fejlesztési fából (ezeket majd meg lehet vásárolni boltból), érdemes olyan vonalon elindulnod ami bent marad, XP spórolás szempontjából.
Összehasonlító oldal: https://tanks.gg/
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz wwenigma #201409 üzenetére
Szerintem arról lecsúsztál, vagy én néztem be valamit? [link]
"How Can I Redeem My Annual Reward?
Don’t worry, your Annual Reward will be credited to your account automatically, within two weeks of the completion of Season 3—you’ll just need to log into the game client. Any remaining Rank Tokens will be converted to bonds at the following rate:
1 Rank Token = 500 bonds
Compensation will also occur automatically within two weeks of the end of Season 3."Ez alapján legalábbis úgy értelmezem, hogy lassan már a jutalmakat kapjuk, vagy megmaradnak a tokenek? Szerintem nem, vagy legalábbis nem hiszem, hogy akkor átváltanák bondra.
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz Swinegod #200895 üzenetére
Az indikátor nem az effektív páncéllal számol: [link]
"While the penetration indicator is an invaluable tool in discovering a target's weak spots, always be aware of its limitations. It is a simple comparison of your penetration rating versus the target's armour thickness along the normal at the aim point and does not take into account the impact angle, so even with a green penetration indicator your shot may still ricochet or fail to penetrate the target's effective armour thickness. Also, because of dispersion affecting every shot you take, you may not actually hit the weak spot you were aiming for."
Effektív páncél kb. 270-280, és hiába van 340-es átlagos átütésed, kaphatsz akár 255-ös pent is.
-
vJokka
aktív tag
Aki holnap reggel 6-ig belép a játékba, kap egy nap prémiumot. [link]
-
vJokka
aktív tag
válasz kchryss #199585 üzenetére
Futkározáshoz nyilván nem kell skill, viszont ha valaki eredményesen akar velük játszani, akkor azért oda kell tennie magát. A legkisebb vakondtúrás is halálos ellenség lehet, ha ész nélkül motorozik valaki (saját tapasztalat ).
Ma kimentettem pár játékos statját: [link], nem nagyon látom, hogy olyan kiemelkedőt alkotnának az ebr-el a többi lt-hez képest, igaz nem nagy minta."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Villanyszerelés
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...