Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vJokka
aktív tag
válasz
MoVieFaN #226941 üzenetére
Igen, maga a platform nem a legjobb, illetve a 88-as kalibernek nagy szögben már a 30 mm páncél is autó-pattanó. Mikor megkaptam bérbe, 2 csatát mentem vele, elég is volt
.
Nem a vásárlásra akartalak rábeszélni, arra céloztam, hogy sok esetben prémium tankkal szívesen megyek magasabb tierbe, bár van azért néhány kivétel. -
vJokka
aktív tag
válasz
Geller72 #226761 üzenetére
Szerintem már mindenki vágja, hogy Te vagy a legjobb a bukó csatákban is, nem lehetne mellőzni ezeket a posztokat? Vagy legalább az OFF topikba rakni? Az direkt erre lett kitalálva.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Geller72 #226667 üzenetére
Mivel mind a két fiókon Te játszottál, szerintem szerencsésebb lenne egyben nézni a statisztikát. Úgy pontosabb képet mutatna, mivel viszonylag kevés csataszámnál (akár pár száz db) bőven lehetnek +- kilengések. Ezért nem is érdemes nézni napi/heti/havi szinten a WR-t (játékszámtól függően), mert ilyen rövid távon nem fog pontos képet mutatni.
-
vJokka
aktív tag
Kicsit rozsdás célzással egész jót sikerült összelőnöm:
Replay
HE nerf óta nem sokat játszottam, lőszer kiosztást át is variáltam. -
vJokka
aktív tag
Új Battle Pass: [link]
-
vJokka
aktív tag
válasz
Baltazár123 #224469 üzenetére
Ez az amcsiknál lesz, nem nálunk.
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz
Nyugis #223582 üzenetére
Ez eddig is bármikor megtörténhetett. Sokszor volt "téma" itt, hogy így meg úgy pattantak a Scorpion G-ről. Olvasod Te rendesen a fórumot?
Más: Highway Rock - Speciális nyári esemény -
vJokka
aktív tag
válasz
joergie #223579 üzenetére
Mákja volt, mert ha kicsit be van forgatva az E3, akkor a görgőn keresztül lehet láncolni+sebezni is (nem rég, még az előző peccsben bontottam le így egyet E50+szívószál AP kombóval). Mivel az új peccsben már nem fogja fel a lánc a HE-t, ezért a 44-76 mm-es oldalpáncélon kenődhetett el a lövése. Érdemes lehet megnézni gyakorlóban.
Szerk.: tanks.gg-n megnéztem, ott még nem mutatja jól a track vs HE-t.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Baltazár123 #223371 üzenetére
Sőt, arty"safe"-be is el lehet vonulni. A képen látható, ahogy elküldtek oda, a garázsba
Komolyra fordítva a szót, szerintem még ráférne az artikra a svéd td-khez hasonló siege-mód.
2-3 sec artynézet váltásnál, drasztikus mobilitáscsökkentés artynézetben, "td" módban pontatlanabb célzás és lassabb töltés. Ezeken felül az 1 arty/csata se lenne rossz dolog. -
vJokka
aktív tag
Van új Sandbox: wotinfo
Ehhez hasonlót már régóta várok, hogy bekerüljön a játékba:
"SPECIÁLIS MODIFIKÁCIÓK
Ezeknek három fajtája van és Tier VI-VII-ben csak az első kettő érhető el.
Az első engedélyezi az Essentials Loadout-ot. Ez egy alternatív lőszer és fogyóeszköz készlet, ahol eltérő lőszerkészletet használhatunk vagy kicserélhetjük a kis javítót és elsősegélycsomagot nagyra. A csata kezdetén a visszaszámlálás alatt mérlegelhetünk (térkép, csapat összetétel, erőviszonyok) és ha úgy látjuk, átválthatunk erre az alternatív készletre.
A második az Auxiliary Loadout, ami hasonló az elsőhöz, csak ezzel direktívákból és felszerelésekből állíthatunk össze egy alternatív készletet." -
-
vJokka
aktív tag
válasz
Nyugis #222152 üzenetére
Papíron nem tűnnek túl szexinek (kevés lőszer, alacsony dpm, borzasztó lövegkezelés), viszont a gyakorlatban meglepően jól működnek. Nekem egyáltalán nem volt szenvedős végigmenni az ágon, még a kerekes szpúterek mellett is lehet velük érvényesülni, csak ki kell használni a camot és a látótávot (ha lehet). Nem vagyok szakértő, ezeket a számokat sikerült produkálni eddig: [link] (Annyiban csalóka a táblázat, hogy a T9-es tankok jó részével több csatát játszottam még T8-as "korukban")
-
vJokka
aktív tag
válasz
Geller72 #221658 üzenetére
És #221663 tomic:
Én most dobáltam le a ventit elég sok frontharcosról, és módosított konfigot tettem az első helyre. A Prog66 ezzel az összeállítással (ennél mondjuk a venti maradt) ~3.5 sec alatt dobja fel a láncot.
Jó párról a tűzoltót is száműztem. Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon mennyire fognak beválni.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Geller72 #221532 üzenetére
Mozgás közben esetleg, mert sz@r a löveg stabilizálása, egyébként teljesen beszűkülve a legpontosabb a játékban.
#221544 Nyugis: Kap XP-t a legénység, viszont nem a csata után járó teljeset.
#221533 phoenix1989: Te milyen felszereléssel használod? Legközelebbi leárazásnál szeretnék rajta módosítani. Jelenleg célgyó-tőgy-optika van rajta. Célgyót cserélném majd forgási mechanikára, az optikát meg lehet az improved aimingre. Ugyan ez menne ScorpG-re is. -
vJokka
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #221247 üzenetére
Én a Manticore-t ajánlanám, főleg ha van benned kis mazo hajlam
. Nekem jobban bejön, mint a T-100 LT.
-
vJokka
aktív tag
válasz
phoenix1989 #221161 üzenetére
Igazad van, de EBR-en csak egy hangyapöcsnyit javít.
#221162 dokee78:
Tanks.gg összehasonlító táblázat: link
Skilleknek Bia+Smooth ride+Clutch braking+Snaphot-ot állítottam be. Első oszlop csak skillek, második skillek+forgási m., harmadik skillek+v-satb.
A CVS nem csak álló helyzetben hatásos, mozgás közben is, mint az optika.
Összehasonlító videó az ELC-n, CVS vs Bino: link
Részletesebb teszt a CVS-ről: [link] , ez alapján felderítőnek kb. kötelező felszerelés. -
vJokka
aktív tag
válasz
dokee78 #221148 üzenetére
Mivel alapból rövidlátó, ezért nálam cvs+venti+optika van rajta, a lila felszerelés csak jót tesz neki. A löveg stabilizációja alapból is egész jó, a v-stab sokat nem dob rajta.
#221150 phoenix1989: Elméletileg a forgási mechanizmus nem ad plusz pontosságot, csak a gyorsabb fordulásból eredő büntit kompenzálja. Nerf után kicsit lassabban kanyarodik, de szerintem ennek ellenére nem szükséges rá.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Zoolee1976 #221088 üzenetére
"LT-432 is néztem de elég sok rosszat irtak róla a játékosok,pedig tetszeni az is tetszik."
Akkor azok rossz játékosok voltak
, az egyik legjobb T8 light a játékban.
Skilltől pár csata: [link] -
vJokka
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #220861 üzenetére
-
-
vJokka
aktív tag
Ezen besírtam, "iyouxin benézi"
-
vJokka
aktív tag
válasz
vJokka #217890 üzenetére
Közben megtaláltam a peccs infónál: [link]
"Exchange of Blueprint Fragments
Soon after the update release, the option to exchange national and universal fragments for valuable in-game items will be added to the game for a limited time.
Exchange of these fragments will be available in the "Best" tab of the Store." -
vJokka
aktív tag
A szinttel nő az élvezeti faktoruk. Szerintem T8-al kezdj, mert nagyon más az irányításuk, mint a lánctalpasoknak. Én még 1k csata után is tudok olyan balfax manővereket végrehajtani, hogy csak fogom a fejem
.
Felszerelések: cvs + optika + venti + pótkaja + tűzoltós direktíva, ez utóbbi helyett mehet valami látótáv növelő, ha maxos a tűzoltó skill a legénységen.Szerk.: Lőszernek jó sok HE!
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
Alliance 3-as küldi egy "kis" mákkal pipa:
Replay -
vJokka
aktív tag
válasz
peterson79 #215452 üzenetére
Nem szivattad meg magad, az stimmel.
-
vJokka
aktív tag
válasz
peterson79 #215404 üzenetére
-
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #214804 üzenetére
3*igen: [link] "Holiday Ops 2021
December 9, 2020 at 08:00 CET through January 11, 2021 at 08:00 CET (UTC+1)" -
vJokka
aktív tag
válasz
peterson79 #214758 üzenetére
-
vJokka
aktív tag
válasz
peterson79 #214696 üzenetére
Szerintem nem adja meg előbb, mivel van egy olyan kitétel, hogy legalább 1 tankot meg kell semmisítened csatánként.
#214695 kchryss: Elég gusztustalan, hogy ezt engedi a WG, a rankednek k*rvára nem erről kellene szólnia, de ide vehetjük a CW-n behúzott tankokat is. Személyes küldiknél nem zavarna, mert ott nincsen limitálva a nyeremények száma.
-
vJokka
aktív tag
Kellemes ünnepeket parancsnokok!
Ilyen karácsonyi RNG-t kívánok nektek! -
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz
Balcsix #212563 üzenetére
Szerintem van, legalábbis tavaly sikerült a 10-es szint + 1 festés nagy láda nélkül. Ajándékba kaptam 11 nagydobozt, abból pedig ki tudtam fullozni az előző éves gyűjteményt. Jelenleg 7-es szinten vagyok és van 5k+ shardom, és kétszer nem is csináltam meg az extra napi küldit, így bent maradt 6-6 doboz.
-
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #209657 üzenetére
Pár rövid, humoros sztori a hősökről: https://www.youtube.com/c/bogatursonline/videos
-
vJokka
aktív tag
Beküldtem a malacot a csűrbe, vakon
https://youtu.be/PphvhH7GFMQ -
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz
wwenigma #207540 üzenetére
T30 camot automatán megkapod, ha jól emlékszem, a prime loot-ot viszont be kell húzni, és már lehet is.
Nekem is lenne egy kérdésem. A képfrissítési freqi 120Hz-re van állítva a játékban, ezt meg is jegyzi, viszont elég sokszor előfordul, hogy csatában max. 60Hz van. Kilépek a setupba átváltom 60-ra majd "leokézom", és mikor kérdi, hogy megtartsa-e a beállításokat akkor a nemet választom és voálá, újra 120-on megy. Erre van valami megoldás? -
vJokka
aktív tag
Ilyen cucc kellene a WoT-hoz is
: CSGO Cheaters trolled by fake cheat software
(#207072) Swinegod: HEAT se ad egyértelmű előnyt, rétegelt páncél/lánctalp elnyeli, kerítést vagy más akadályt se lehet vele átlőni, amit egy sima AP-val is átviszel. A SU-nak is vannak bőven olyan tulajdonságai, amiben gyengébb, mint a másik kettő.
(#207075) peterson79: Láttam, Type 5-nél majdnem megvolt. -
vJokka
aktív tag
válasz
peterson79 #207039 üzenetére
-
vJokka
aktív tag
Egy amolyan "vakok között félszemű a király" típusú csata
Végére azért összeszedtem magam. Replay -
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #206701 üzenetére
Most láttam fb-n
https://www.facebook.com/wotinfo.hu/videos/640799719873472/
-
vJokka
aktív tag
Pletyka szinten felmerült, hogy lehet majd valami speckó tankot venni évfordulós érmékért:
DezGamez videója -
vJokka
aktív tag
válasz
kchryss #206539 üzenetére
Tankelitet néztem délután, próbálgatta a buffolt/nerfelt tankokat. Az alig beforgatott toronyfrontját elég nehezen tudta beütni 340-es HEAT-el https://www.twitch.tv/videos/699939919?t=2h7m18s
-
vJokka
aktív tag
Pár kör után nagyon bejön, kész felüdülés ranked után
Tudom csak másod osztály, de egész jó kis csata volt. Replay -
vJokka
aktív tag
Bónusz kód: RISINGFORPREMIUM20
"WoT Premium Account received. Expires 2020.08.03. 16:56:15." -
vJokka
aktív tag
Bónusz kód: MACHINES20WILLWIN
"Receipt Date: 2020.08.01. 16:18:55
Personal Reserves: Additional Credits per Battle (x5)" -
vJokka
aktív tag
válasz
peterson79 #206347 üzenetére
Nem nagyon néztem még utána, Deztől láttam 1-2 videót. Szerintem egy-egy jobban kihegyezett build megkönnyíthet pár szivatósabb személyes küldetést.
-
vJokka
aktív tag
válasz
kchryss #206161 üzenetére
WG-től kitelik
(#206165) peterson79 : weboldalon azt írja, hogy csak saját sebzésre ad és pattintásra.
"Role actions:
- Dealing damage to vehicles in the view range (upon own spotting)
- Blocking damage"
[link]
Szerintem asszisztra nem ad extra XP-t. -
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz
kchryss #206123 üzenetére
Ismerősök közül talán csak Te vagy aki rankedezik. Egyébként egész hasonló a statunk, kicsivel gyengébbek a számaim. Stibivel sokat toltam az első sorban, aminek köszönhetően becsúszott jó pár busztó csata. A célom, div2-t az első napokban elértem, azóta nem is játszottam, de ahogy olvasom a fórumot, lehet jobban is jártam
. Hétvégém lesz egy kis időm, lehet majd megpróbálok div1-be felmenni, csak bírjam idegekkel. Eddig ezt sikerült összekaparni:
-
-
vJokka
aktív tag
válasz
jano_77 #205758 üzenetére
Kb. az oldal felénél van, "Experience mechanics": https://worldoftanks.eu/en/content/guide/ranked_battles_guide/
-
vJokka
aktív tag
válasz
phoenix1989 #205531 üzenetére
Igazad van, a kukkerrel nem számoltam, viszont még így is 123 m-re jön ki, ami kevesebb, mint amennyire volt tőled, ezért nem láttad utána. A replay-t megnéztem még egyszer, miután lőttél a Leo-ra már nem mentél vissza a bokorba, a kis domb mögött maradtál, szóval bőven el tudott menni az E4.
-
vJokka
aktív tag
válasz
phoenix1989 #205520 üzenetére
Tud érdekességeket produkálni a spot-rendszer, viszont ez itt szerintem rendben volt. Valószínűleg csak azután mozdult meg az E4, miután lőttél a Leora és visszahúzódtál a kis domb mögé. Feltehetőleg álcaháló is volt rajta, WZ látótáv 486m, E4 camo legénységi skillel+bia+háló 36.92, bush camo +50, így képlet alapján 107m-ről tudtad volna spotolni.
(Kajával egyik oldalon sem számoltam)
Egy egész jó kis videó a témában: [link] -
vJokka
aktív tag
válasz
e-newsee #204520 üzenetére
Én dobnám a célzót, helyette mehet vstab, harmadiknak meg optika vagy szellőzés.
Itt egy összehasonlítás: [link] , vstab+töltés alap, 3. célzó - venti - optika, skilleknek Bia+Snapshot+Smoothride+Sit.Aw.-t állítottam be.
(#204391) popey37:
Ha jól emlékszem, viszonylag magas pinggel (~100) játszol. Esetleg próbálj meg egy szerver célzó modot felrakni (igen, tudom rühelled a modokat, de a játékban lévő szerintem inkább zavaró), mivel a nagy ping produkálhat a leírtakhoz hasonló dolgokat. Én korábban az Awfultanker ServerMarker modot használtam: link (mostani netemmel már nincs rá szükségem 20-30-as ping mellett).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest