- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanislav84
tag
válasz
Rick3D #140767 üzenetére
Nekem bennük (lehet ők pont nem csinálják... "olyan gyakran"
) és sok FAME-esben az idegbeteg egérrázás nem jön be egy-egy kihagyott lövés után, vagy ha arty eltalálja őket...
Nem tudom, nekem ez valahogy nem szokott bejönni.
Én SirFocht azért szeretem, mert sok tankkal játszik, nem csak azokkal, amik épp a legjobbak, vagy alapból erősek. (STB-1 pl.)
Én amúgy még Lemmingrusht tudom javasolni. Kicsit troll stílusa van néha, de nagyon jók a kommentárjai és szintén nagyon jó játékos.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rick3D #140528 üzenetére
AW mapjai és artyjai nagyban különböznek a WOT-tól, a java nem gyökkettővel megy és lehet poziciot valtani, nagyobb mapokon nem lehet ugy elbujkalni mint ahogy a WOT-ban mivel sokkal nyitottabbak - ebből következően a pályák javán nem csak 1-2 helyről lehet belátni 1-2 masikat. Ha okosan jatszol es tudod honnan várhatod az égi áldást, nem kellene hogy bajod legyen itt vagy ugy mesz oda hogy várod és 2 arty lövés között tevékenykedel. Persze ez csapatjatekot kivanna itt pedig csak egyéni epenisre jatszik a sok "pro".
fradi81: valoszinuleg. De passz, en csak a statokat latom es azok alapjan csak azt mondom, van amivel jó és az felhuzza a többit de overall nem az.
-
Viktoár
addikt
válasz
Rick3D #140513 üzenetére
Megértelek bár én ritkán játszom meddel vagy lighttal mert nem éreztem rá arra a játékstílusra.Inkább csak szorzózgatom ha úgy van kedvem.
Azonban az is irritáló tud lenni amikor egy light körbeautókáz egy fix tornyos td-ben ülve és nem tudom kivédeni a támadását. Mégsem mondom azt hogy vegyék ki.
Azt hogy kiveszik szerintem el lehet felejteni.Hamarabb fogják újra "balanszolni" a sok sírás miatt.
De ez most megint olyan hogy az arty első a közellenség listán akkor hozzá kell nyúlni? Rendben, utána jön a második a listán? Legyen valamelyik táras, vagy orosz med?
Az nem furcsa hogy a lilák csak a medeket hajtják mert azokkal lehet szopatni a mazsolákat? Amiatt nem sírnak hogy hozzá kéne nyúlni.
Az arty útban van nekik,addig kell sírni amíg szerintük rendben nem lesz..
-
-
Stanislav84
tag
válasz
Rick3D #140184 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. Én is full noobként kezdtem közel 1 évvel ezelőtt. És szép lassan fejlődök... Bár sokszor úgy érzem olyan tankokkal megyek, amikkel nem lehet jó átlagot elérni. Mondjuk, ha nagyon érdekelne, akkor freexp-zném, vagy alapból olyan ágon mennék.
(pl B-C ág)
-
Stanislav84
tag
válasz
Rick3D #140180 üzenetére
Nem arra értettem, hanem a tank statisztikáidra. (mivel egyértelmű abból, amit írtam
) És csak egy vicces megjegyzés volt.
A pénzszerzés más dolog... azt én se szeretem.
Pláne a mostani super heavy metában a prém tankok nagyobb része használhatatlan. (kredit bónuszban meg még nem volt részem
)
-
h1mpi
félisten
válasz
Rick3D #140082 üzenetére
Én csak arra használom, hogy egy megindulás esetén ha egy piros van velem szembe rá merek esni, egy unicumra nem szívesen esek rá, mert tudja úgy forgatni a tankját, hogy pattint. Illetve ha jön velem valaki, megnézem számíthatok-e rá?! Ha piros vagy unicum akkor nem, sárga, zöld, kék segít
-
h1mpi
félisten
válasz
Rick3D #140072 üzenetére
Én direkt egy szigorúbb színezést használok. 2000-től van a kék 2600-ig utána unicum. Zöld 1500-tól.
Ez szerint lassan unicum lennék az 17xx-es wn8-ammal ami vicc, mert erős zöldek érzem magam, ami vagyok is egy normális skála szerint.Más: kaptam 400 kötvényt. Ez a nyereményem volt a csillagok miatt?
-
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #139961 üzenetére
0.9.19: Kötvények és fejlesztett felszerelések
Itt pedig a hivatalos wg cikk: Update 9.19: Improved Equipment and Directives
-
jano_77
nagyúr
válasz
Rick3D #128039 üzenetére
Gratulálok én is.
Annyi kérdésem lenne csak, hogy a 3. GM elérése tényleg csak goldot használata mellett érhető el? Az orosz tier5 T-34 van már jó ideje 92-93%-on, de nem akaródzik elérni a 95!
Nagyon szeretném a 3.gm elérni erre is és majd a T1HT, T67-re is.
Nem szeretek goldot lőni, de ha ezen múlik, akkor csak azzal megyek pár csatát míg el nem érem?! -
galervin93
addikt
válasz
Rick3D #128036 üzenetére
Grat, szép karikák, a harmadik jelért pedig őszinte az irigységem!
Én most egy ideje hanyagolom a lightokat, alig futok velük, és általában akkor sem igazán jön ki a lépés, a T49 és a 13 90 is visszaesett sajna, sokat kellene újra dolgoznom a 95%-hoz. No de majd eccer. :-)
Közben a kabaré tovább folytatódik, már csak röhögök kínomban. Látod fradi, sikerült egy újabb százassal lejjebb tornásznom az átlagot, most már elmondhatom, hogy ugyanannyi meccs alapján egy százassal többet lövök a Cromwellel, mint a Pershinggel. Nagy dicsőség! Miközben azért tegnap is gurultam értelmes karikákat minden más tankkal... Lehet hogy free xp lesz ebből.
-
4580693
senior tag
válasz
Rick3D #128036 üzenetére
Köszi! Holnap le is szedtem őket. (ma szolgálok, innen meg nem megy). Jó kis tananyag lesz mind a három. Ideje lenne az lt15 küldit megcsinálni, és akkor koncentrálhatnék a heavys küldikre. Igazából azoktól fázom a legjobban. Teljesen elszoktam a nehéz tankoktól.
(#128039) T10 számomra a király kategória. Nem is sűrűn játszom T10-es tankokkal. Oda baromi kevés vagyok. Nekem már az első gun mark megszerzésére is komoly kihívást jelent T10-ben. Alatta össze tudom szedni (bár, ez egy majomnak is menne
).
Amúgy, lehet, hogy kishitű vagyok. Szerintem meg inkább realista. -
4580693
senior tag
válasz
Rick3D #127870 üzenetére
A héten összeszedem a pénz rá, aztán majd meglátom. Amúgy nekem a német vasakkal nagyon rossz a wr-em. Talán csak az E25-el vagyok 50% felett.
A legrosszabb wr-em (a garázsban lévő tankjaimat nézve), a B-C 25 AP-val van. 56 meccs, 34% wr.És a medek közül ezzel a legjobb a wn8-am. (tök szar játékos vagyok).
-
rlazol
veterán
válasz
Rick3D #127655 üzenetére
fradi81: rita oldalán van pár tucat állandónak mondott kombináció. Nem az összes de érdemes lehet megpróbálni.
Rickboy: nem értelek. Baromi jó játékos vagy mégis úgy teszel, mintha nem értenéd a működését. A stockot bebasz+2 tierbe azért kell, h a user free xp beáldozásával szüntesse meg a stock állapotot
és ha nincs neki elég akkor vegyen. Ez egy profitorientált cég, nem az a cél, h minden tökéletes, logikus és user-barát legyen, hanem h megtartva a "jó játék" imaget minél több pénzt hozzon.
-
Antonius1978
addikt
válasz
Rick3D #127395 üzenetére
En megertettem, hogy nem azt mondtad, hogy nem loheto be, hanem arra akartam ravilagitani, hogy HE-vel nagy kaliberrel loheto, es a masik dolog - Bodry alabbi hozzaszolasa erzekelteti a dolgot - hogy aki ellened van egy magasabb jol pancelozott tankkal, az elmeletileg kepes megloni a torony fedolemezet, epp azert, mert neked is celoznod kell az ellenfel gyenge pontjara, ilyenkor az ellenfel is celozhat a te gyenge pontodra.Elhiszem, hogy te kepes vagy ezt kijatszani, teszem azt fel ugy, hogy felig bujsz ki fedezekbol, es eleresztesz egy kapaslovest celzas nelkul, majd visszahuzodsz, es akkor keves/kevesebb az esely hogy ott eltalaljanak, de nem lehetetlen.Ezert ertettem egyet Bodryval ezzel a dologgal kapcsolatban, egyaltalan nem allitottam hogy te azt allitod, hogy belohetetlen.Hanem te is figyelembe kell vedd, hogy talan nem talalkoztal meg olyan tapasztalt jatekossal, akinek megfordult volna ez a fejeben, vagy ha igen, akkor olyan helyzetben voltal, amit leirtal, marmint hogy tudtad jobbra balra rangatni a tankot, es igy nem tudtak eltalalni ott ahol kell.
adamgreen nem vitatkoztunk, hanem leirtuk a sajat velemenyunk es tapasztalatunk az ilyen esetekrol
-
Jadro
veterán
válasz
Rick3D #127418 üzenetére
Most burkoltan lehülyézétél?
Na de komolyra fordítva. Megveszem, csak még nem tudom hogy shopból garászhellyel, vagy toldjam meg egy kicsit még a pénzt és chaerry on top csomagra rámenve ingame beszerzéssel. Így maradna némi arany meg 30 nap prém is becsúszik mellé. Utóbbira hajlok.
A Sherman Jumbo is nagy kedvenc pont a hasonló troll tornya és páncéja miatt. Csak az nem ennyire hozza a pénzt, no meg legénységhúzásra sem annyira ideális.
Tizes Patton jó lesz?
-
DaveHutt
őstag
válasz
Rick3D #127395 üzenetére
Hiába vagy nagyon skilles, ha bevárom, amíg rámcélzol IS-4-gyel, akkor megy a torony tetejébe az overmatch. Magyarán egyenlő skillű opponenseknél te IS-4-ben handycappel indulsz. És még csak E100-ról beszélünk. Mit csinálsz egy E5-tel? Mert az tényleg megeszi reggelire, és még jól se lakik.
Többieknek, kínai heavy vonalról:
A 110 pubban legalább olyan jó, mint az IS-3, meg kell tanulni a páncélját használni, illetve az ágyúra rá kell érezni, és lehet vele igazi top tier heavyként nyomatni. A WZ egy nagyra nőtt medium 130 mm-es ágyúval, imádtam. A 113 szintén egy jól páncélozott harci medium, ez viszont jó dpm-mel operál.Magával a vonallal annyi a baj csak, hogy nem igazi tankolós nehéz tankok a 110 kivételével.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Rick3D #127324 üzenetére
Nonono azért vannak ebben erős csúsztatások. Az IS4-et szemből bárhonnan beüti egy tier 10 TD ágyú AP-vel is, tekintve hogy a felső lemez is 260-270 mm effektív, az alját meg bárki. A torony teteje overmatchelhető, maga a tank csak sidescrape-re alkalmas, bár annaknkitűnő.
A Jagdpanzer E100 HEATje 420 mmes átütéssel rendelkezik. Ha a képen látott szögben oldalról lövi az IS7 tornyát, akkor beviheti. Tapasztalataim szerint, ha ráirányítom a löveget, akkor szemből pattintja azt is. Mindenesetre marha szerencsés volt a Jagd E100, tekintve, hogy ez a legjobban páncélozott torony a játékban.Összességében mindkét tanknak effektív a páncélja, az IS-4-nek az ágyúja jobb, az IS-7-nek a mobilitása. Egyik sem egy olyan tank, amivel könnyű rosszat menni, talán a gold spammer era és a gyors játék nem kedvez egyiknek sem.
-
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #127288 üzenetére
Ezt szerintem senki nem fogja tudni megmondani biztosra. Elég bonyolult lesz ha behozzák a 10-es light-okat, még nem tudni hogy oldják meg a többit. Csúsztatják őket felfelé és ha igen honnantól?
Amikor átmozgattak egy tankot a tech tree-n eddig mit csináltak a rajta lévő xp-vel? Úgy lenne logikus hogy vagy rajta marad a tankon vagy átkonvertálják free xp-vé. De a wg nem mindig logikus. -
rlazol
veterán
válasz
Rick3D #127254 üzenetére
Rickboy: nekem JpzE100-val lett meg. Neked vsz Trógerrel is menne, hiszen én is lőttem vele 5k körül. Ha kavarják a tech tree-t, úgy, h új tankot raknak be az ágba vsz vissza kell menni és kigrindelni vagy free xp.
Én is emiatt szívom a fogam a belengetett új német nehéz ág kapcsán.
dante3: ha mind a fán, mind a KV2-n minden dísz 5-ös, akkor eléred a 10 szintet, ezzel megkapod az 5. svéd csajt, személyes tartalékokat stb.
-
Remus389
veterán
válasz
Rick3D #127267 üzenetére
Sok sikert hozzá, nekem ki van kalkulálva, hogy először befejezem a maradék HT, SPG küldiket, a Tier 9 nehéz kínaival és a T9 amcsi arty-val (MT és LT készen van)
Addigra viszont már valószínűleg eljutok 8-as szintre a Brit lövegtornyos TD (ugye jelenleg tier7-nél járok)
Van/lesz addigra 100.000 free XP-m(most 90.000 van), így egyből a nagy ágyúval kezdek(55k+45k)
Onnan nincs messze a tier9 (125.000 XP)
Szóval nekem ki van kalkulálva minden
Ha végeztem a kampánnyal, majd játszogatok, aztán lassan haladok, de kétlem hogy gyorsan végzek vele, csak jól jönnek a bónuszok
-
4580693
senior tag
válasz
Rick3D #127267 üzenetére
Nálam is ugyanúgy működik az a szar a 128-as löveggel, mint a borsig a 128-al. A borsigra felraktam a 150-est, aztán kalap-kabát. A wattafakk trógernél meg sajnálnám azt a sok xp-t, amibe a 150-es löveg kerül. Inkább nekimegyej a grillének. Ezt a szart meg minden szívfájdalom nélkül fogom eladni a pitlibe. Löveg még nem trollkodott annyit és annyira, mint ez a trógeré.
-
Remus389
veterán
válasz
Rick3D #127259 üzenetére
WT PZ4-et kéne szerintem nyomatnod.
Esetleg szerelj fel rá néhány kiegészítőt, álcaháló+ célzás+töltésgyorsítót pl.
Szerintem azzal meg tudod csinálni, ha már 3* is ilyen közel kerültél.
Ne görcsölj rajta, csak játssz és egyszer bejön. Ha mégse, ott a Grille, azzal meg tutira bejön.
Rossz tank nincsen, mindegyiknek van előnye. A WT-t én szerettem, lesből kell vele lövöldözni, akkor jó.
-
Remus389
veterán
válasz
Rick3D #127256 üzenetére
Esetleg pakolj be néhány aranylőszert.
De nem ismerem az
E-75-öt.E-25-tSzerintem szerezz meg egy Tier 9-es TD-t, aminek nagy ágyúja van.
szerk: arra gondoltam, ha jó körben vagy, és már tisztességes sebzést bevittél és még van esélyed, izzítsd be az aranylőszert.
Én így csináltam meg az egyik HT küldetést (3000dmg nehéz tankoknak), mikor láttam hogy van esély beizzítottam a Goldot, hogy ne pattonjon, ne ezen múljon. És sikerült.
-
Remus389
veterán
válasz
Rick3D #127254 üzenetére
Ott még nem tartok, megvolt a T-95, azzal a zömét megcsináltam.
Haladni akarok a Britekkel is, szóval elkezdtem a brit TD ágat, jelenleg Challengerem(tier 7) van, aztán mire végére érek csak kész lesz
Az is lehet csak 2-3 hónap múlva lesz kész a kampány.
Az LT és MT van kész.
Az SPG a két utolsó kell még, de van T9 amcsi arty-m, meglesz.
TD-ből az utolsó 3 kell még és még egy. (Okozz 4* annyi sebzést mint járműved életereje, ehhez szerintem szerencsével elég a tier 7 is)HT-ből az utolsó kettő és még kettő. Van ehhez kínai T9 nehéz tankom, szóval meglesz.
Mondjuk annyi, hogy amiket szakaszban meg lehet csinálni, azokat elég könnyen meg lehet, néhány próbálkozásra. Szóval jól állok
Ezekért viszont jár prémium fiók, ezért úgy időzítem, hogy ki tudjam használni a prémiu fiókot.
-
Remus389
veterán
válasz
Rick3D #127252 üzenetére
Nem állok rosszul, de még meg kell ahhoz csinálnom pár küldit, kábé 95%-osan vagyok kész.
Szerintem az utolsó küldetéssorozatot már nem fogom befejezni, vagy csak nagyon hosszú idő után.
Én nem célzottan csinálom, hanem játszok és néha bejön egy küldi teljesítve. De így a vége felé már célzottan.
-
4580693
senior tag
-
-
4580693
senior tag
válasz
Rick3D #126890 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Köszi a linkeket. Amint otthon leszek wifi közelében, meg is nézem, sajnos a mobilnetem korlátozva vagyon.
Amúgy ezek a medek vannak a garázsban: panther 8.8, mutz, t-54 proto, m46 patton kr, panther 2, e50, e50m, leopard 1, t54e1, b-c 25 ap, cdc, sta-2.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Rick3D #126807 üzenetére
hat en nem tudom de nekem a tiger 1 az egyik kedvenc tankom igy is. persze tudom h viszonlyag konnyu bantani, ezert szigoruan kell venni a tamogato szerepet
es csak 64 csatam van vele de botkent 68,75% winrate mellett, tankasszal mar van rajta gunmark is, mire meglesz a 100 csata szerintem a masodik also hataran leszek kb. szoval ha picit is javítanának a pancelon akkor az csak jo. tesztszerveren rohadtul bejott a parduc 1, igaz fullgolddal nyomtam
úgyhogy remelem tavaszig eljutok hozza, ezen a lepke pz41en gondolkodok mert tokre jo kis tanknak tunik, csak marhara bot lennek benne, mar elore sajnalom a csapattarsakat
meg kellene tanulni benne jatszani viszonylag jól. tul sok tankra most nincs szuksegem, de a lowet megveszem ha le lesz akciozva, mert lett egy csomo gold talan az e25 miatt. ja es a jagdtiger88 is rohadtul tetszik. meg az a video amit berakott qb az uj grafikarol uhh
igen zsir, szal en ugye mondjuk noob bot ujonc vagyok de sok lehetoseget latok meg a jatek fejlodeseben szal remelhetoleg meg jopar evig lesz, ill ha kivezetnek is siman rakoltenek akar 100 fontot egy olyan verzióra amiben gepi ellenfel ellen lehetne nyomni h megmaradjon a jatszasi lehetoseg. nem latom ennek mi akadalya lenne, szerintem sokan meglepnek.
megvettem a gta5ot a starwars battlefrontot a farcry primalt es a battlefield 4et szeptemberben felet ki se bontottam a masik felevel jatszottam osszesen max 3 orat, wottal meg nem egyszer 30-36 oras etapokat. ergo valahol "megerte" a beleolt mani, mert elfoglalt "szorakoztatott" megha ez azzal is jar h neha felbaxa az agyad. ha tudok meg fejlodni es miert ne tudnek hiszen van hova akkor talan kevesebb mereg is lenne. -
BÁ Nutrition
addikt
-
LML
tag
válasz
Rick3D #126706 üzenetére
Az első 4000 feletti körömet, és 4 killemet a Skorpion G vel egy Is6 szakasz úgy hálálta meg (helyettük mentem TDvel fogni a heavy pozíciót,- mert persze a 2 is6 bokorharcra rendezkedett be-, hogy a segítség helyett kitoltak ketten a heavyk elé, majd az egyik ellőtte a láncomat. És mire betöltöttem a prémet, és hátrafordultam a toronnynal, hogy legalább az egyikbe beleverjek egyet, persze széjjelkapott az ellen full hpról, mert a skorpion tornya olyan mint a lónak a fa@a..
-
galervin93
addikt
válasz
Rick3D #126706 üzenetére
"Aimbot user" én is voltam a minap, válaszoltam a gyereknek, hogy most pár dolcsiért megkaptam erre a hónapra, kell-e a cím... Nem is kell mondanom, elpattant a húr. :-D Én meg jót röhögtem magamban...
Viktoár
Kapcsold ki a támadás/védés módot. :-) Én már vagy egy éve nem játszok ilyen mapokon, csak ha szakasztára visz be és neki be van kapcsolva. Nem kell minden második csatában Karelián sz*pni... -
galervin93
addikt
válasz
Rick3D #126701 üzenetére
Mondjuk múltkor a 13 90-nel két csíkkal a csövön is megkaptam egy cseh gyerektől, hogy nem várt tőlem többet (Sifdried Line-on csak 1500-at szpottoltam meg 1100-at lőttem, igaz vagy 5000 hp-t villantottam, csak lőni felejtették el), mert akinek sok (wat) kiválósági jele van, az önző meg mittudomén, bezzeg ő...! Gyorsan rápillantottam a adataira, kb. másfészer annyi az átlagos szpotom meg úgy harmadával a sebzésem, amivel még mindig nem vagyok hej de faszagyerek, de amikor jogtalan kritikát kapok, akkor azért felmegy bennem a pumpa...
Hátha a nagy rebalance meghozza újra a szpottolási lehetőséget és kedvet. Az lesz a kánaán. :-) -
galervin93
addikt
válasz
Rick3D #126695 üzenetére
Grat! Pár napja ültettem bele vissza a csajokat a T37-ből, az istenért nem bírom rá összeszedni, 93-94%-nál mindig jön pár szívó kör. 13 90 ugyanez, azzal most 92.5-en vagyok, volt már 94 felett is, de 2-3 gyenge csata leamortizálta, bezzeg visszafele nem megy ilyen könnyen...
-
kchryss
veterán
válasz
Rick3D #126498 üzenetére
Mi az hogy eladni pénzbe kerül?
Úgy tudtam, hogy eladásnál kreditet kapsz és nem kreditet adsz.szerk.: Ja hogy nem lehet megvenni másodszor is ingyen. Hát még jó, különben mindenki adná venné amíg meg nem telik a fiók kredittel.
(#126495) @KisApám
Én ki is számoltam mennyit lehet velük keresni. -
galervin93
addikt
válasz
Rick3D #126013 üzenetére
Idestova 10+ éve fórumozom, szakmai témákban moderátorkodom is jó ideje, személyes találkozókra járok/járunk olyanokkal, akiket a neten ismertem meg, sőt ezektől az emberektől olyan tudást tanulhattam el, amivel végzettséget szereztem... Vagy éppen van olyan, aki később csöppent a kis világunkba, mint én, még én is adtam neki tanácsokat, ma meg sikeresen befutott a szakmában... Szóval láttam ás tapasztaltam már pár dolgot fórumozással kapcsolatban. Éppen ezért nem hogy gáznak nem érzem, ha beszélgetünk, vagy netalán éppen csipkelődünk, és közben felvetem a személyes találkozót, mert azt semmi sem helyettesíti...
Természetesen nem muszáj ezt elhinni, aki viszont tapasztalta ezt, tudja miről beszélek.Ez az újévi bohóckodás nekem sem tiszta teljesen, apám gyenge gépéről pötyögök, inkább nem lépek be, majd otthon elolvasok mindent részletesen este, egy-két ajándék jól jönne, boostoknak tudnék örülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged