- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Cyberpunk 2077
ZK : csak még jobb lesz ezzel, kevesebb bug, + dlc-k lesznek benne + 3 csöcsű nővel is játszhatsz, stb. stb.
kolbi: ők több pénzt akarnak keresni, nem jó játékot csinálni,már rég elengedték ezt, az volt a legnagyobb hiba, amit mondasz és ezért alakították úgy is, hogy gyorsabbak legyenek a meccsek -
Kolbi_30
őstag
Az átlag játékos, azt sem tudja hogy mi a szogeles meg hogy mit kell csinálni.... Ez a játék nem a cvkkel lett elkurva.. Hanem azzal, hogy full tudatlan balfasz is eljut t10 re max 2 hét alatt, és fingja sincs az egészről.... Meg a 10000 meccse játékos 40% wr el... Mehet random a még rankedre.... Elbaszmi más szórakozásat..a jó és jobb játékosok már elment ék pont ezek miatt.. Mert 12 emberből 9 fogalmatlan szar. És bármit csinálsz szopsz... Persze van hogy 6-7 értelmeset melléd sorsol akkor még végeztek 3 perc alatt és lofasz dmgd lesz még prémium nélkül minuszos credited.. Ez a baj nem a CV meg sub.. Mert az átlag nem hogy cvvel, nem tud játszani de semmivel sem.. A sub meg még nehéz is.. Tegnap próbáltam őket.
-
-
-
-
-
- = Zk = -
félisten
igen, ezt tudtam...
de nem tudtam, ez jár(hat)-e esetleg némi buffal... kicsit, legalább egy hangyafarknyit is erősebb legyen... nem várom el, hogy Stalingrad szintere tegyék, mert az nagy csoda lenne és nagyon is tetszene...de valamit illene tolni rajta...
bár ki fogja ezekután kivenni coal-ért?! az is kérdés... csónak-gyűjtők?! fanatikusok?!... -
-
-
-
- = Zk = -
félisten
-
-
-
-
-
-
VII CA, olasz dolgokkal, torp nélkül, de sonárral vagy t10-es Amcsi nehézcirkáló 12 Amcsi ágyúval. Tényleg egy liga számodra? (ja jó félreolvastam, edit lejjebb)
A bb-ről: Én nem vettem forintért hajót, nem is fogok. Mindenem amim lett, küldi, nyitás, vagy játékbéli kigazdálkodott cucc...
(#43670)TCSZ Elmondás alapján tudom, hogy milyen, tapasztalat alapján nem.
Edit: Gorizia: az olasz dolgokat csak pre-prod verzióban próbáltam, így nem tudom, hogy milyenek lettek végül, azokhoz képest tényleg csak annyira érződik másnak, amit a torpedók hiánya, és a Sonar megléte okoz.
PR: Jó volt amíg volt, de az ilyeneket indig úgy kell érteni, hogy ok akkor működik úgy ahogy, aztán ki tudja mit állítgatnak rajta bent. Szóval lényegtelen az ST-s infó, mert lehet, hogy kiderül valami miatt OP, vagy gagyi, és fixálják... De erről nem jön patchnote vissza. -
-
LK
addikt
jaaa.... persze, köszi
Valami strapabíró VGA 40-60 között? Tudtok ajánlani? 3-4 évente meghalnak nálam, ez normális?Köszi Foxi, de ezek után rettegek a használttól. Teljesen ésszerű,és jó amit mondasz de nem merem. Nincs túl sok pénzem erre kari előtt. Újat szeretnék, extra garival.
-
-
-
Valami forrás?
(Egyébként meg WIP-ban baba volt a hajó, vele próbáltam megcsinálni az 500000 sebzés Amcsival Németbe és nyerj küldit, már megvolt 31xk... De persze olyan spawnokat, és MM-et kaptam, hogy 20 csatából 5 nyert, 20 csatából 5-ben volt német a túl oldalon (lehet szorozni az esélyeket), és ha volt is, az átlós oldalon spawnolt az egy darab BB pl. ... a végére 37 csatából lett meg úgy, hogy a 36. után 300hp hiányzott... de #nobias ) -
-
redzsi
senior tag
Milyen jó is volt a Tora! Tora! Tora! Akagi, Nagato modellekkel. link.
De a 2005-ös Yamato filmhez is megépítették a hajó egy részét 1:1 méretarányban, pedig már bőven volt cgi:
A Battle of Britain filmben meg kb. 100 repülőt használtak, igaz sok replikával, de volt vagy egy tucat Spitfire, pár Hurricane, kb 30db He-111 -es, és ugyanennyi Me-109 -es spanyol verziója.
A Végső visszaszámlálás nálam is örök kedvenc, a "Zero" vs Tomcat összecsapása klasszikus.A Midway kapcsán meg úgy tűnik a kassza nagyobb részét elköltötték a nevesebb színészekre, normális cgi-re már nem sok maradt.
-
-
-
-
-
-
-
Direkt mindig torpedónézetben kezdek, főleg japóval... gyík sebzése van az ágyúknak egy Z-hez képest, ezért nem is nagyon váltok rá. Ott sem váltottam. Amint elengedem, elfordul, lassul akármi. Jön a másik, reload-ot ellövöm, betölt, tök egyenesen jön, torpedók csobbannak, az is elfordul.
Ilyen a mesében nincs. Szívem szerint adnék replayeket, amikor ugyan az a hajó három-négyszer játsza el egy meccs alatt ezt. Ilyen szerencséje nem lehet senkinek, és direkt soha nem megyek ágyús nézetbe, torpedósat meg nem jelzi a program tudomásom szerint. -
-
-
razmatazz
csendes tag
Mondjuk nem írja, de az a sebesség valszeg csak felszini haladásra vonatkozik.
Ami engem érdekel hogy akkor a mozgás/célzás is 3 dimenzióban történik velük? Vagy csak szimplán mindeggyik lesüllyed 10 métert és mint egy vízalatti dd mükszik?
Mint külön játékmod teljesen okénak tünik, de randomba betenni őket..hááát.
Arról ne is beszélve hogy a jelenlegi mapokon egy csomo hely van ahol fel fognak ülni a tengerfenékre... -
Kotomicuki
senior tag
Ha megnézed, akkor az első dreadnought-okon szárnytornyokat alkalmaztak, hogy növeljék az adott irányba a tűzerőt, de erre a "pazarlásra" viszonylag hamar rájöttek és elkezdték központi helyre beépíteni őket.
Középre azért kerülhettek, mert a Mahan-i, "kötelezően" követendő elvekben a csatasor jelentette A formációt, amit a hajóknak fel kellett venniük - nem akadályozzák egymás kilövését és a súlyosabban sérültek visszavonulhattak a sor "árnyékába"/mögé, ahol fedezve voltak a további ellenséges tűztől - és ebben az elrendezésben használhatóak is voltak a kémények közül tüzelő tornyok.
A fejlődés következő lépcsője az általad is leírt 2-2 (és egyéb variációi), egymás fölött ellövő tornyok megjelenése volt, ami a legoptimálisabb megoldásnak bizonyult ("kevés" toronnyal/súllyal, nagy lefedett terület és teljes értékű oldalsortűz) - közben azt is látni kell, hogy a kezdetben akár több tucat sorhajóból álló formáció hogy vált egyre kevesebb szereplőssé, "akik" egyre nagyobb méreteket öltöttek az idők előrehaladtával, így a hajók előállítási költsége is majdnem exponenciálisan nőtt (mon'juk a hatékonyságuk is, de ez nem hatotta meg különösebben Mahan mestert).Sz'al, Jackie Fisher nagyot alkotott (a brit flottát is ő hozta újra hadra fogható állapotba - nem kis "ellenszélben"). Szerencsére hamar megállította csörcsil, amikor már kezdett a ló túloldalára esni... (iszonyatos méretek, amin "semmi" páncél, csak a sebessége védi, meg pár, túlméretes löveg a hajót elképzelés - pl. a Hood elkészültének története, bár ebben azért vastagon benne van az admiralitás önámító gőgje és tévedhetetlenségébe vetett álságos hite is, főleg a skagerraki/jütlandi ütközetből levont "következtetéseikkel": azaz a két végpont...)
-
Kotomicuki
senior tag
Ha megnézed, akkor látszik, hogy a Lyon-nak megemelt orra van, valószínűleg a viharállóság növelése céljából - óceáni hadszínterekre tervezve - , ami 1 szintet el is vesz az oda beépíthető tornyok elől. Viszont a hátulja, pont emiatt alkalmas volt kettő torony beépítésére is - az elődmodellnél egy toronnyal (+ 1/3 tűzerővel) többet hordozott.
Ne feledjük azt sem, hogy 1913-as tervezés, ekkor még a Sárga-tengeri és Csuzimai csatákban szerzetttapasztalatokmeglátások és a kor technikai fejlettsége számítottak irányadónak: a csatasorba megfelelt és az európától távoli érdekeltségekhez is eljuthatott volna.Természetesen, ha én tudtam volna pl. a Nelson tervezőjeként arról, hogy 100 év múlva mire használják föl a csatahajót, akkor bárhogy is, de a 3. tornyot a 2. fölé emeltettem volna!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest