Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nordic

Közösségépítő

Na akkor én is beleszólok egy kicsit...(bocs ha összeszedetlen lesz, így sikerült)

Először is hozzáteszem(páran majd meglepődnek), hogy tisztán lássam a dolgokat igen elkezdtem 2 CV ágat(USA+JAP), egyrészt kíváncsiság, másrészt kicsit relaxál a dolog, főleg így T6-ban. Miért relaxál? mert egyrészt még tuti béna vagyok(jó ha összejön 40-50k dmg), másrészt, mert tudom, hogy sok carry potenciál még nincs a T6 cv-kben(legalábbis ahogy a meccs végi eredményeimet nézem), így nem izgulok, hogy rajtam múlik az eredmény. Sokszor hamarabb elhullik a csapatom ,minthogy legyen 20k dmg-em. :DDD

Szóval. Már T6-ban is azt látom, hogy 2-3 hajó kivételével azonos tierben, bármit/bármivel megdobok. Az a 2-3 általában valami prém csoda. Up tier az már más tészta. Ott totál useless a T6 CV(elég sűrűn van ilyen, gondolom ez annak tudható be, hogy nincs páratlan tierben CV). Fentebbi tier nem tudom milyen még(gondolom több olyan hajó lesz ami nofly zone), nagy a kísértés freexp-zni T8-ra legalább az egyik ágat, de fájna a szívem érte, főleg, hogy ott is sok uptier meccs lesz valószínű.

Még egyszer leírom nem sok meccsem van(30-40 között, sokszor hamar megunom) ,de ha jól választ az ember célpontot, akkor a cv leszarja az AA-t. És tudom, hogy DD-k esetében 1-2 DD kivételével az összes DD esélytelen. És ez így nagyon nem jó. Az biztos, hogy a rakétások teljesen feleslegesek a játékba, mert már azzal, hogy fighterrel spoton tartasz egy DD-t pont eléggé megkeseríted az életét(vagy besmoke-ol - ami már pont elég szar neki, mivel kevés van belőle -, vagy nem, de akkor meg szétszedik a többiek, akik lőnek rá, ha lőnek), de hogy még egy rajjal nagyjából ki is nullázhatod a hp-ját az sok.

Slingshot... Erről hagy ne beszéljek, kis gyakorlással, végtelen bobázó. Jó mechanika, az esetek 70-80%-ban még nekem is összejön.

Viszont Én eddig csak nem CV- hajóval mentem. Egy kezemen nem tudom megszámolni, hányszor haltam CV miatt mino-ban/DM-ben/Woosterben az új AA rework óta. Ne mondjátok rájuk légyszi, hogy no fly zone hajók, mert nem azok. Ilyenek már nincsenek a játékban(jó van Balensk, meg Kremlin). Aláírom, ha több hajó van egyben amiknek a flak-jei már veszélyesek, persze hogy veszít az ember gépeket, de ismétlem, a sima hajók consumable cuccai(DefAA pl) végesek, a gépek nem. 35 meccsből talán 2x volt olyanom, hogy elfogytak a gépeim, minden alkalommal uptier meccs volt, ilyen T10-ben nincs, pl(mármint ahol bottom tier vagy).

Annyiban igazatok van, hogy relatív könnyen lehet gépet veszteni, elég hozzá egy komolyabb flak ,de kis gyakorlással ezek könnyen kikerülhetők, és ha már belekezdtél a támadásba, onnantól már kvázi ignorálható is a flak, mert 80% dmg reductiont kap, ez tény. Ami gépet már azalatt vesztek, az csak a folyamatos AA dmg miatt van.

Viszont erre adjon valaki magyarázatot...Elég sok streamert néztem már CV-zni(pl. Flambass - őt szerintem nem kell bemutatni, vagy Citizen9 - egy amcsi O7-es tag), érdekes módon nekik nem volt gondjuk T10-ben a hajócsoportokkal, lazán megdobták őket, klikkelték ki a DD-t vagy alkalom adtán egy DM-et/mino-t. Akkor most hogy van? Veszélyesek a hajó csoportok vagy nem?Ők játszanak buffolt hajókkal, vagy esetleg ti vagytok kicsit bénábbak, és azért vesztetek sok gépet?(no offense). Mert én amikor nem CV-vel vagyok nagyon nem tapasztalom azt, hogy bármi esélyem is lenne, hajótípustól függetlenül.

Jöhetnek a kövek... :D

Új hozzászólás Aktív témák